Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Náhla sebakritika od Žilkovej je šokujúca! Priznala svoj podiel na rozchodoch!
Zdielať na

Náhla sebakritika od Žilkovej je šokujúca! Priznala svoj podiel na rozchodoch!

Zdroj: instagram/VŽ

Česká herečka Veronika Žilková (61) nemá problém odhaľovať svoje súkromie a vzťahy verejnosti. Zatiaľ, čo sa jej manželstvo s diplomatom a bývalým hercom Martinom Stropnickým (66) blíži k rozvodu, užíva si už nový partnerský vzťah s bývalým rockerom Josefom Holomáčom (62), ktorý sa rozvádza tiež. Vážnych vzťahov mala vo svojom živote už viac, celkovo bola vydatá až trikrát. Že nebola práve svätica, dokazujú aj jej pikantné príbehy v životopisnej knihe k jej šesťdesiatke Dělte dvěma. Teraz priznala aj svoj podiel viny na rozpade jej manželstiev.

​​Pokým prvé manželstvo s režisérom Jiřím Hanychom (64) skončilo kvôli jeho nevere s jej najlepšou kamarátkou Barborou, o koniec jej druhého manželstva s kamarátom Hanycha, Markom Navrátilom (†55), sa pričinila ona, keď sa rozhodla pre Martina Stropnického. Po skončení prvého manželstva mala mať ale aj románik s filmovou režisérskou legendou Jiřím Menzelom (†82), ako prezradila v jej autobiografii. S tým vraj dokonca čakala dieťa, ale rozhodla sa pre potrat, čo mu ale vtedy neprezradila. V memoároch spomínala aj na flirt s Karlom Gottom, ba aj "jednorazovku" s Pavlom Vítkom (60), ktorý sa až neskôr priznal k homosexualite. 

​Určite jej slúži ku cti, že porodila a vychovávala štyri deti a dve nevlastné si adoptovala, tie sa ale po čase rozhodli odísť. Ale už aj jej vlastné deti, až na najmladšiu Kordulu (17), majú svoje vlastné domovy. Do vlaňajších Vianoc sa starala o mamu Olgu (†98), ktorá u nej aj bývala. Vracala jej tak pomoc pri výchove detí, najmä Agáty, keď Veronika riešila svoju kariéru. Možno aj to, že kvôli nej počas covidu odišla z Izraela od manžela Martina Stropnického z Izraela, kde je veľvyslancom, domov do Prahy, ich odcudzilo a on si tam našiel milenku. Podobne sa ale aj ona stala pred rokmi jeho milenkou, keď sa jej mal Martin kedysi sťažovať na samotu vo Vatikáne, kde bol veľvyslancom. Jeho manželka Lucie kvôli deťom a jej kariére žila v Prahe a odcudzili sa. Dodnes ale nevie celkom Veronike odpustiť, že jej manžela prebrala.

Veronika o svojom súkromí veľmi otvorene porozprávala aj v šou Holčičky jej dcéry Agáty: 

"Ja si nemyslím, že som to úplne zvládala, napokon, výsledkom sú moje tri rozpadnuté manželstvá," priznala nedávno Žilková prekvapivo sebakriticky, no aj objektívne v Sedmičke svoj podiel viny na krachu jej partnerských vzťahov. "Myslím si, že nie je v ľudských silách zvládnuť kariéru, deti a manželstvo. Niekde sa to musí obabrať a pre mňa bolo najjednoduchšie to obabrať na tých chlapoch, pretože deti by som nikdy nezanedbala a prácu tiež nie. Takže som bola tak rozpoltená a, holt, to odniesli tie vzťahy," skonštatovala ako hosťka v relácii Holčičky jej dcéry Agáty. Na druhej strane, to, čo predvádza Stropnický, nemožno ospravedlniť Žilkovej chybami, takže stále je v tomto prípade maslo viac na jeho hlave.

Veronika našla po rozchode s Martinom Stropnickým útechu v rockerovi Pepovi Holomáčovi:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie