Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Láska ako hrom sa skončila?! Herečka zmazala všetky fotky s muzikantom, pridala aj veľavravné vyjadrenie!
Zdielať na

Láska ako hrom sa skončila?! Herečka zmazala všetky fotky s muzikantom, pridala aj veľavravné vyjadrenie!

Zdroj: Instagram/MF

Medzi najkontroverznejšie šoubizové páry zaiste patrí aj dvojica Megan Fox (36) a Machine Gun Kelly (32). Zaľúbenci sa zasnúbili vlani v januári pod posvätným stromom banyan tvrdiac, že ich duše sú vesmírom spojené, ale už v apríli sa zdalo, že prechádzajú vo vzťahu krízou. Megan sa vtedy odvrátila pred kamerami od Kellyho v okamihu, keď ju chcel pobozkať a nechala ho v rozpakoch. Nedávno zas vyvolala otázniky, keď si hľadala priateľku. No teraz už vymazala zo sociálnej siete všetky fotografie svojho snúbenca a pridala príspevok so zvláštnym komentárom.

​Život mamy troch detí, herečky Megan Fox, sa po tom, čo sa dala dokopy s raperom Machine Gun Kellym, akoby zmenil na jedno nekonečné žúrovanie. Najmä Kelly pritom udivuje svojimi výstrednými  kreáciami, ale ani Megan nezaostáva a ohuruje polodhaleným, dokonalým telom. No priam posadnutosť, ktorá z nich sršala na začiatku vzťahu, akoby kdesi vyprchala. Založenie spoločnej rodiny je tiež zatiaľ bezvýsledné. Je preto otázne, či sa definitívne neschyľuje k rozchodu namiesto svadby. 

Neprajníci sa pýtajú, či si táto hviezda z Transformers vôbec nájde dostatok času na svoje tri deti, keď na sociálnej sieti stále rieši život s Machine Gun Kellym. Po ich účasti na párty pri príležitosti Super Bowlu, ktorú v Arizone organizoval raper Drake, v sobotu večer zo svojho instagramového profilu vymazala všetky fotografie MGK a zverejnila v komentári  hovoriaci o nečestnosti a video, v ktorom pálila akési listy. "Môžeš ochutnať neúprimnosť, je  v tvojom dychu," napísala v príspevku, ktorý ale neskôr zmazala, a zmizol dokonca aj komplet jej profil na Instagrame. Megan použila rovnaké slová ako Beyoncé vo svojom hite z roku 2016 Pray You Catch Me. Tá sa vtedy vyspievala o nevere jej manžela Jay-Z.

Machine Gun Kelly a Megan Fox spolu začali laškovať pri nakrúcaní klipu k piesni Bloody Valentine: 

Zatiaľ ale obaja mlčia, a tak nie je jasné, čo sa skutočne stalo. Je ale tiež možné, že je to len ďalšia z póz snúbeneckého páru, ktorý na seba všemožne rád upozorňuje. Škoda, že sa najmä Megan nesústredí viac na svoju kariéru, alebo na svoje tri deti, ktoré má s hviezdou seriálu Beverly Hills 902 10, Brianom Austinom Greenom. Možno venuje až priveľa času blonďavému "pozérovi", ako ho niekto nazval v komentári na Instagrame. 

Kým Megan po zvláštnych príspevkoch deaktivovala svoj profil na sociálnej sieti, Machine Gun Kelly sa tvári akoby nič:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mr. Pink (@machinegunkelly)

Megan je údajne veľmi inteligentná, ako súdia podľa jej odpovedí v rozhovoroch jej priaznivci. Ku Kellymu zahorela láskou pri ich spoločnom nakrúcaní filmu Midnight in the Switchgrass a v novembri 2020 už podala po desiatich rokoch manželstva s Greenom (49) o rozvod. Povedala, že hneď vedela, že "on je to, čomu hovorím dvojplameň... Takže sme vlastne dve polovice tej istej duše". Po troch rokoch zažívajú zrejme skúšky, no zrejme to ani nikoho neprekvapuje - vzťah založený len na vášni obvykle nebýva trvalý.

Instagram/MF

Instagram/MF

Súvisiace články

Najčítanejšie