Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
KOHO to má Soukup na tapete mobilu? Agáta to rozhodne nie je!
Zdielať na

KOHO to má Soukup na tapete mobilu? Agáta to rozhodne nie je!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Od zrelého päťdesiatnika Jaromíra Soukupa (53) by sa dalo očakávať, že bude skôr uprednostňovať vo svojom súkromí pohodlie, ale jeho vzťah s Agátou Hanychovou (37) tomu rozhodne nenasvedčuje. Tá je s ním dokonca, ako je známe, tehotná od prvého mesiaca ich vzťahu. Malé dieťa prinesie do života oboch iste ďalšie vzrušenie a na domáce pohodlie a romantické dovolenky v dvojici môžu obaja zabudnúť. Skúsenosti s rodičovstvom už majú, aj keď u Jaromíra to bolo dávnejšie, jeho syn Lukáš má už vyše dvadsaťsedem rokov a dcéra Natália bude mať dvadsaťdva.

​Mediálny magnát Jaromír Soukup si na svoje deti potrpí. Na syna Lukáša je zaiste veľmi hrdý, keď ho má aj na tapete svojho mobilu, ako sa ukázalo počas relácie v televízii, ktorú vlastní. Keď debatoval s istou hostkou, ukázal svoj displej a bolo vidieť, že tam je tvár muža, ako si všimol portál Extra.cz. Podaktorí diváci sa začali potom na sociálnych sieťach dohadovať, kto to tam je. Niekto dokonca tipoval, že to bude sám Jaromír, ale napokon sa všetci zhodli, že tam má svojho syna. Podoba s ním sa však nedá zaprieť. Je to svetlovlasý fešák, ktorý napriek svojej mladosti dokázal toho veľa, aj keď mu jeho otec veľmi pomohol.

youtube/screenshot

Najskôr mu však dokázal, že sa vie o seba postarať, keď študoval päť rokov na známej Berkeley College v New Yorku, kde získal titul bakalára manažmentu. V roku 2015 ho otec dosadil do funkcie šéfa akvizície, teda nákupu programov pre televíziu. Teraz by mal byť manažérom v jeho reklamnej firme a okrem toho je aj v dozornej rade akciovky, ktorá spravuje nehnuteľnosti Jaromíra Soukupa. Lukáš je tiež spoločníkom, jednateľom či členom správnych rád ďalších podnikov v spojení s jeho otcom. Podobne ako Jaromír, aj on má blízko k športu a ako fešný slobodný mládenec je iste skvelá partia pre potenciálne záujemkyne.

Jaromír to s Agátou skúsil aj v ich vlastnej šou, po pár dieloch však projekt zrušili:

Skvelou športovkyňou je aj Soukupova dcéra Natália, ktorá sa venuje parkúru, v ktorom aj závodí. Vlani v auguste si vybojovala tretie miesto na majstrovstvách ČR. Prišla ju tam povzbudzovať aj Agáta Hanychová s mamou Veronikou Žilkovou a nevlastnou sestrou Kordulou Stropnickou. Tá tiež miluje kone a začala aj súťažiť. S Natáliou sú si preto blízke a navzájom sa aj priatelia a povzbudzujú. Obe Soukupove deti dostali od neho byty v najdrahšom pražskom mrakodrape a jeden majú v spoločnom vlastníctve. O svoje deti sa teda vie Jaromír Soukup postarať a iste bude tak aj v prípade očakávanej dcérky s Agátou Hanychovou. A tak, hoci niet pochýb, že by azda bola na Soukupovej tapete mobilu radšej ona, iste toleruje aj jeho väzby k potomkom z prvého manželstva – napokon, rovnako je na tom aj ona.    

Jaromír Soukup sa čoskoro stane už trojnásobným otcom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie