Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hviezdny pár ukázal prvýkrát dcérku! Vynosila ju náhradná matka, no rodičia sú jasní!
Zdielať na

Hviezdny pár ukázal prvýkrát dcérku! Vynosila ju náhradná matka, no rodičia sú jasní!

Archívna reportáž

Nedávno pre manželský pár, ktorý tvorí herečka a niekdajšia Miss World Priyanka Chopra (40) a Nick Jonas (30), konečne nastal po roku od narodenia ich dcérky Malti Marie moment, kedy ju naživo predstavili verejnosti. Vybrali si k tomu výnimočný deň, keď traja bratia z hudobnej skupiny Jonas Brothers získali hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Malá Malti sa narodila o pár týždňov predčasne náhradnej matke a prvých 100 dní života musela tráviť na novorodeneckej jednotke intenzívnej starostlivosti. O tom, že prišla na svet, informovali jej rodičia až v máji na Deň matiek.

​Pre Priyanku a Nicka bolo 100 dní, keď sa rozhodovalo o živote ich predčasne narodenej dcérky Malti Marie, veľkou zaťažkávacou skúškou. O to viac boli šťastní, keď si ju konečne priviezli domov. Malti sa dá preložiť ako malý, voňavý kvet alebo mesačný svit, čo znie veľmi poeticky. Takto sa pár vyjadruje aj o sebe, ako to predviedol vo svojej reči Jonas po tom, čo slávnostne odkryli hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávu jemu a bratom Joeovi a Kevinovi. Priyanka sedela v prvom rade malého provizórneho hľadiska spolu s manželkami bratov a ich najbližšími. Svoj poklad s čelenkou v tvare ruže na hlave a s podobou tváre po mamine držala na kolenách.

Vo videu, ktoré zdieľal pyšný otecko Nick na Instagrame, počuť jeho slová v príhovore k udeleniu hviezdy, keď sa obrátil smerom k svojim dvom láskam. "Moja krásna manželka, ty si pokoj v šialených chvíľach, skala v búrke a ja milujem, že som s tebou ženatý. Je to ten najväčší dar. Milujem byť s tebou rodičom," oslovil Priyanku a krátko sa odmlčal, aby potom pár slov venoval aj dcérke: "Ahoj, bábo, Malti Marie, nemôžem sa dočkať, až sem s tebou prídem o 15 rokov a strápnim ťa pred tvojimi priateľmi." Bývalá Miss World k jeho príspevku napísala: "Som na teba taká hrdá, moja láska! Gratulujem." Nechýbal ani emotikon srdiečka.   

Priyanka a Nick ukázali tvár ich rozkošného dievčatka: 

Aj keď Nick a Priyanka už predtým na sociálnych sieťach zdieľali momenty so svojou dcérkou, neukazovali jej tvár, ktorú prekrývali emoji. Nedávno Priyanka otvorene priznala, že sa cíti byť ochrancom súkromia svojej dcéry. "Vypestovala som si hrošiu kožu, keď ľudia hovoria o mne. Ale je to také bolestivé, keď niečo hovoria o mojej dcére," zverila sa seriálová hviezda. Povedala si vraj, že ju bude držať od mediálneho prepierania ďalej. "Viem, aké to bolo držať jej malé rúčky, keď sa jej snažili nájsť žily. Takže nie, o nej nebudete klebetiť. Túto kapitolu svojho života s dcérou si naozaj chránim. Pretože to nie je len o mojom živote, ale aj jej," vyznala sa mama malej Malti Marie, ktorej podaktorí zazlievali, že ju dala vynosiť náhradnou matkou. Tvrdí, že na to mala zdravotné dôvody, ktoré nešpecifikovala. Je však na prvý pohľad jasné, že poskytli svoje oplodnené vajíčko, dievčatko sa na rodičov skutočne podobá.

The Jonas Brother získali prestížnu hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priyanka (@priyankachopra)

Súvisiace články

Najčítanejšie