Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krainová je zhnusená zlobou ľudí! Nech jej len skúsia siahnuť na synov, varuje všetkých!
Zdielať na

Krainová je zhnusená zlobou ľudí! Nech jej len skúsia siahnuť na synov, varuje všetkých!

Archívna reportáž

K ľuďom, ktoré sa kvôli hocičomu roztrasú strachom či neistotou, rozhodne nepatrí česká modelka Simona Krainová (49). Pocítili to už aj viacerí, ktorí sa pokúsili do nej navážať za jej názory či výzor na sociálnej sieti. Nedávno sa nad nimi rozhorčovala v rozhovore, keď sa zamýšľala nad ľudskou zlobou. Lomcovali ňou emócie najmä pri pomyslení, že by si niekto trúfol rýpať do jej synov.

​Hádam každý, kto je aktívny na sociálnych sieťach, zažil vyčíňanie hejterov s uštipačnými jedovatými poznámkami. Nevyhla sa im ani Simona Krainová, napriek tomu, že je známa svojím ostrým jazykom a nikomu nič nezostane dlžná. Na ľudskú zlobu a neprajnosť si už zvykla, ale stále na tým krúti hlavou. "Nechápem, ako niekto môže mať v sebe takú zlosť. Skôr ma udivuje, koľko je medzi nami zlých ľudí," zamyslela sa modelka v rozhovore pre eXtra.cz. "Podľa mňa je to choroba, ktorá by sa mala liečiť, títo ľudia by mali chodiť k lekárovi a vyrozprávať sa z toho. To je totiž normálne horšie ako rakovina," poznamenala.

Na svojich dvoch synov je atraktívna Simona veľmi citlivá a chráni ich ako levica svoje mláďatá. Keď pred dvomi rokmi ešte nosili dlhé vlasy, prišiel komentár nazývajúci ich "chlapcodievčatkami" s pochybnosťou o ich orientácii v budúcnosti, nazvala pisateľku "kravoblbkou" a takých, ktorí hejtujú "hovädami", ale vlasy synom po čase predsa len dala ostrihať. Neznesie akékoľvek kritické poznámky na Bruna (12) a Maxa (10). "To je absolútne dno. Keď ide o mňa, tak mi to nevadí, ale keď ide o moje deti... Kto siahne na moje deti, tak len nech to skúsi. Ja som veľmi hustá a odporúčam, nech to nikto nerobí. To fakt neznesiem," pohrozila prípadným odvážlivcom.

Simona si na klebety v šoubiznise už zvykla, na svoje deti je prirodzene stále veľmi citlivá:

"Vždy odniekiaľ vylezie niekto a povie nejakú hnusnú vec, ale taký zlý človek nemôže mať šťastný život, pretože, keď už má človek v sebe toľko zášte a dokáže písať také nekonštruktívne dementosprávy, ktoré urážajú, myslí si, že my v úvodzovkách slávni alebo celebrity si to zaslúžime, pretože sme verejný majetok," pohoršovala sa Simona, ktorá sa za verejný majetok rozhodne nepovažuje.

Simona žije so svojou rodinou väčšinu roka v slnečnej Dominikánskej republike: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

"Ja už to dnes riešim tlačítkom vymazať a blokovať, ale je to vlastne strašne jednoduché, jednoducho sa tým nezaoberať viac, ako je treba. Rodičia mi vždy hovorili: Dopraj a bude ti dopriate, a tak som bola vychovaná a fakt to tak má byť. Mne nikdy nenapadlo niekomu úspešnému alebo niekomu, kto o niečom sníval, niečo tvoril, prísť a vysmievať sa mu," poznamenala s jasným odkazom hviezda, ktorá pred pár dňami tak trošku nevhodne, na pohľad priam škodoradostne zdieľala fotku jej kamarátky Dary, keď jej vypadol zvuk v mikrofóne počas megakoncertu. Snáď to bol len žartík, inak by pôsobili Simonine slová ako bezduché frázy.

Súvisiace články

Najčítanejšie