Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevera a rozchod?! Naopak, hviezdnemu páru sa narodilo tretie bábo!
Zdielať na

Nevera a rozchod?! Naopak, hviezdnemu páru sa narodilo tretie bábo!

Archívne video

Jeden z hitov Maroon 5 so slovníkom nevhodným pre deti

V septembri minulého roku hneď po tom, ako oznámila na Instagrame bývalá modelka Victoria's Secret Behati Prinsloo (34), že spolu s manželom Adamom Levinom (43) očakávajú tretieho potomka, vyšla najavo jeho milostná aférka s modelkou Sumner Stroh (23) a ozvali sa aj ďalšie. Napokon sa táto "kauza" uzavrela s tým, že išlo iba o flirtovanie na sociálnej sieti, hoci ani to rozhodne nemohlo Behati potešiť. Frontman skupiny Maroon 5 si preto sypal popol na hlavu a manželke sa ospravedlnil. Zdá sa, že tým zažehnali manželskú krízu po 9 rokoch vzťahu a teraz sa obaja tešia z narodenia ich tretieho dieťatka.

​O presnom dátume narodenia ani pohlaví bábätka hviezdneho páru sa zatiaľ nevie. Správu o narodení ich potomka už ale zverejnil magazín People. Manželský pár, ktorý sa zosobášil v roku 2014, má už dve dcérky Gio Grace (4) a Dusty Rose (6). Pred roko uviedla Behati, že už dlho diskutovali o rozšírení rodiny. "Chceme veľkú rodinu, kto vie? Nechávame to na osud a na to, čo sa jednoducho stane. Čo sa stane, to sa stane. Takže tomu sa medze nekladú," zverila sa s tým, že by chcela pokojne aj päť detí. 

Po narodení druhej dcérky ale hneď na ďalšie dieťa nepomšľala. Myšlienka na tretie jej napadla počas trávenia času s dcérkami počas covidu: "Myslím si, že je to jednoducho o tom, kde sa v našom živote nachádzame. A aj pri covide, keď som práve videla Dusty a Gio spolu, si hovorím: 'Možno by sme mali mať tretie, len aby sme mali viac detí,' pretože bolo také sladké vidieť ich spolu. Nikdy nehovor nikdy." Od myšlienky ku skutku už potom netrvalo dlho a vlani v septembri sa Behati pochválila s očakávaním ďalšieho prírastku do rodiny. Keď sa hneď na to prevalila aféra jej manžela s modelkou Sumner Stroh, bola na neho, pochopiteľne, veľmi nahnevaná, ale podržala ho, za čo by jej skutočne mal byť vďačný.

Modelka Sumner Stroh v rodine Levinovcov narobila poriadne zemetrasnenie:

Adam si chlapsky vinu priznal, aj keď stále tvrdí, že k žiadnemu intímnemu kontaktu s inými ženami neprišlo. "Nemal som aféru, napriek tomu som prekročil hranicu počas poľutovaniahodného obdobia môjho života. V určitých prípadoch to bolo nevhodné, riešil som to a podnikol som aktívne kroky na nápravu, spolu s mojou rodinou. Moja manželka a moja rodina je všetko, na čom mi na tomto svete záleží. Byť natoľko naivný a hlúpy, aby som riskoval to jediné, na čom mi skutočne záleží, bola tá najväčšia chyba, akú som kedy mohol urobiť. Už ju nikdy neurobím. Beriem na seba plnú zodpovednosť. Dostaneme sa z toho. A prekonáme to spolu," s odhodlaním sľuboval a všetok svoj voľný čas venoval potom vraj skutočne už len rodine. Nepochybne sa už teraz musí obracať, pri treťom dieťati je to rodičovstvo na plný úväzok.

Ako sa v šoubiznise patrí, ani Behati sa nebránila tehotenskému foteniu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie