Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šialené nákupy Marešovcov! Leoš oplieskal tisíce na TENTO kožuch, ľudia mu za to poriadne naložili!
Zdielať na

Šialené nákupy Marešovcov! Leoš oplieskal tisíce na TENTO kožuch, ľudia mu za to poriadne naložili!

Archívna reportáž

Leoš sa na dcérku veľmi tešil, teraz si spolu užívajú svet

Český moderátor Leoš Mareš (46) vďačí za obrovskú popularitu nielen svojmu daru reči a talentu, ale aj výstrednému životnému štýlu. Mnohí ho sledujú najmä preto, aby mohli vidieť aký luxus si dopriava spolu s jeho manželkou Monikou (41) v podobe exkluzívnych dovoleniek, áut, outfitov, či zariadenia ich domácnosti. Najnovšie im Leoš predviedol, čo si nakúpil na dovolenke v Miami v známom značkovom obchode.

​V duchu začiatkov tohto tisícročia, keď sa Leoš Mareš predvádzal v mohutných extravagantných kožuchoch, si zrejme z recesie kúpil niečo veľmi podobné aj teraz na dovolenke v Miami. Zamieril spolu s manželkou Monikou do ulíc na nákupy, kde sa pre biely kožuch nadchol v jednom luxusnom značkovom butiku. Kvôli kontroverznej predvianočnej reklame s náznakom sexualizovania detí je však teraz táto značka u mnohých v nemilosti. Ani to Leoša neodradilo od kúpy obrovského bieleho kožuchu s čiernymi zrkadlovo obrátenými písmenami B na chrbte, ba ani suma zhruba šesťtisíc dolárov. 

Jeden biely kožuch má už roky uložený doma a nemieni sa ho vzdať ani za milión českých korún, ktorý v roku 2017 z recesie ponúkal za milión českých korún. Preslávil sa ním začiatku kariéry, keď sa snažil presadiť aj ako spevák a raper. "Vymyslel som si pre novinárov takú vec. Takú návnadu, ktorá sa im bude páčiť, že ponúkam lístok s bielym kožuchom z videoklipov za milión korún. Trochu ma prekvapili ľudia, že sa ich celkom osem ozvalo, že by to chceli," uviedol vtedy Mareš. Prozradil, že jedna osoba mu ponúkla dokonca až dva milióny. "Jekatěrino, za dvojku môže byť ten červený kožuch. Za desať sa dohodneme," zavtipkoval vraj vo svojej odpovedi. Červený kožuch bol Leošov prvý kúsok, ktorý mal oblečený v jeho hudobnom klipe.

Leoš s jeho slávnym červeným kožuchom, o svojej láske k tomuto odevu napísal dokonca aj pieseň: 

Priznal sa, že si uvedomil, aké má puto k bielemu kožuchu. "Je to súčasť mojej histórie, taká moja relikvia a vnímám to strašne osobne. Povedal som si, že nechcem rozpredávať sám seba. Celý môj život, moja kariéra je autentická. Snažím sa dávať to najlepšie zo seba, jednoducho všetko je skutočné. A teraz odrazu by som dával niekomu kus seba. Povedal som, že milión korún je fajn, ale ja mám ten kožuch rád," konštatoval. Ktovie, čo má teraz kúpou ďalšieho bieleho kožuchu za lubom. Zaiste to vyjde zakrátko najavo najskôr v jeho nejakej novej šou a peniaze sa mu za jeho kúpu vrátia. 

Leošova záľuba v kožuchoch je už povestná a neraz sa stane sa aj terčom vtipov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Kúpou kožuchu síce mnohých pobavil, no podobne veľa ľudí aj pobúril. Síce má šťastie, že kožuch je umelý a nie z pravej kožušiny, za čo by si iste vyslúžil priam lynč, no nepodarenú kampaň firmy považujú mnohí za dostatočný dôvod, aby svet ich výrobky už viac nekupoval. V reklame malo dievčatká v rukách medvedíka s koženými popruhmi v štýle sexuálnej praktiky BDSM a bol z toho celosvetový škandál. Kampaň stiahli a ospravedlnili sa, ale pachuť ostala. "Kožuch dobrý, ale tá značka?!" pobúrilo to Leošovu sledovateľku, ktorá sa pýtala, či sa do Česka informácia nedostala. "Mám od nich tričko, ale odkedy prišli na verejnosť s tým škandálom, na ktorý som viac než alergický, som si ho na seba už nedal," napísal ďalší. "Tá ich kampaň bola fakt hnus," rozčuľovala sa ďalšia a mnohí to zjavne vnímali podobne. Leoš ale evidentne nie.

Leoš a jeho slávny biely kožuch:

Súvisiace články

Najčítanejšie