Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta má jasno - bude mať pre deti opatrovateľku! Ale JEDINE tejto národnosti!
Zdielať na

Agáta má jasno - bude mať pre deti opatrovateľku! Ale JEDINE tejto národnosti!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dieťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Len čo sa Agáta Hanychová (37) vrátila z krátkeho víkendového pobytu v španielskej Marbelle, kde prežila horúce leto v náručí jej priateľa Jaromíra Soukupa (53), už opäť naživo komunikuje na Instagrame. Hlavnou témou je, pochopiteľne, jej tehotenstvo a očakávaný príchod potomka na svet. To by sa malo udiať zakrátko, zhruba o tri mesiace, a tak sa už teraz Agáta zamýšľa, čo všetko musí v tomto smere zariadiť.

Známa influencerka Agáta Hanychová vždy rada pochválila, ako vstáva skoro ráno, aby potom celý deň fungovala naplno a obstarala biznis aj rodinu. Vraj neznášala, keď jej partneri nečinne vylihovali dlho v posteli. Či je to vekom, alebo tehotenstvom, zrejme aj dokopy, akosi už ale pre únavu toľko toho nezvláda, čo sama priznáva. Veľmi jej pomáha jej starostlivý manažér Josef Koudelka, ktorý je jej vždy poruke, keď treba. Ako teraz prezradila, má v pláne ešte jednu pomocníčku do domácnosti po tom, čo porodí dcérku.

"Áno, chcem mať Filipínku, pretože budem mať predsa len tri deti, takže by som chcela Filipínku, aby mi pomohla s domácnosťou. Jaromír je tiež zaneprázdnený, takže ju potrebujem. Myslím si, že opatrovateľka nie je zločin," oznámila Hanychová prekvapujúcu informáciu svojim sledovateľom. Ako ona, tak aj Jaromír Soukup majú veľa aktivít, a to najmä pri nakrúcaní relácií, kde sa musia plne sústrediť na výkon, kedy sa niekto musí postarať o deti. Miu aj Kryšpína má Agáta v striedavej starostlivosti s ich oteckami, čo zahŕňa polovicu mesiaca, ale o očakávanú dcérku sa bude musieť plne postarať ona. Od biznismena Soukupa sa iste ale dočká pomoci v podobe financií, čo jej umožní zaplatiť bez problémov opatrovateľku aj pomocníčku.

Agáta má vďaka Jaromírovi aj vlastní reláciu v jeho televízii, nazvala ju Holčičky: 

Je známe, že si v bohatých kruhoch s obľubou vyberajú na pomoc do ich domácnosti skromné pracovité Filipínky, o čom sa iste dopočula aj Agáta a vidí to zrejme ako dobrú voľbu. Zaiste jej musí imponovať, čo všetko si bude môcť dovoliť, keď sa nasťahuje do Soukupovej rezidencie, ktorá sa momentálne rekonštruuje, aby tam mala ona a jej deti všetok komfort. A hoci by dcérka mala prísť na svet o tri mesiace, zatiaľ pre ňu nič nekupuje. "Som strašne poverčivá, takže veci a izbičku začnem zariaďovať až po pôrode," zverila sa. Určite má už ale všetko premyslené, napokon, keď má človek dosť peňazí, nie je žiaden problém všetko hneď nakúpiť. Len či sa jej podarí zohnať opatrovateľku podľa jej predstáv.

Tehotná Agáta si po boku Jaromíra plní sny, o ktorých pri prvých dvoch deťoch mohla iba snívať. V domácnosti jej vraj bude pomáhať Filipínka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie