Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Leoš Mareš spôsobil v USA škandál! Museli prerušiť zápas a riešiť šialenú situáciu!
Zdielať na

Leoš Mareš spôsobil v USA škandál! Museli prerušiť zápas a riešiť šialenú situáciu!

Archívna reportáž

Leoš sa na dcérku veľmi tešil, teraz si spolu užívajú svet

Za svoje roky slávy už moderátor Leoš Mareš (46) dokázal mnohokrát, ako skvelo vie na seba upútať pozornosť. Počas jeho aktuálnej dovolenky na Floride, kde ho nepozná hádam nikto, sa to ale udialo celkom nechtiac. Spolu s manželkou Monikou a dcérkou Alex sa vybral na basketbalový zápas MBA, aby si vychutnal skvelú hru s basketbalovými hviezdami. No hneď v úvode ho postretol neuveriteľný zážitok, ktorý si vyžiadal prerušenie zápasu a Leoš sa dostal pritom aj na americké televízne obrazovky.

​Marešovci nevedia dlho obsedieť doma, ako sa ukazuje aj po narodení ich vytúženej dcérky Alex, a tak striedajú rôzne svoje obľúbené destinácie jednu za druhou. Po ich dovolenke v Ománe nasledovala vzápätí Florida. Milujú teplo a môžu si to dovoliť aj finančne, tak prečo nie. Po covidovej prestávke sa už opäť lieta po svete bez problémov, a tak Marešovcom nič nebránilo, aby vyrazili za oceán. K tomu nevyhnutne patrí aj basketbal a jeho turnaje, ktoré sú priam spoločenská udalosť.

S jednou z hviezd NBA mal možnosť sa osobne zoznámiť aj Leoš, hoci rozhodne nie tak, ako by si asi predstavoval. "Také to, keď vám hviezda NBA spadne do margarity a je z toho kauza," vtipne poznamenal k záznamu vo videu Leoš a pustil sa do komentovania situácie. "Zápas, prvá minúta. A teraz sledujte, Leošovi prinášajú margaritu s limetkou. A pán (basketbalista) spadne, kopne mi do drinku a chudákovi to streklo do oka. Tak som mu povedal, že sa veľmi ospravedlňujem a či sa nechce napiť," so smiechom a akože previnilým výrazom vysvetľoval obľúbený český moderátor. "To sa vám stane v prvej minúte zápasu. Veľmi sa mu ospravedlňujem za limetku v oku," pridal ďalej a dobre sa pritom zabával.

 Leoš Mareš to skúšal v živote aj ako raper, pozrite si ho v klipe k piesni Svalnatec:

Leošovi fanúšikovia jeho humor vedia oceniť a hneď sa pustili aj oni do vtipných komentárov. "Leoš je král, k nohám mu padajú hviezdy NBA," uznanlivo sa vyjadril k svojmu obľúbencovi jeden z jeho sledujících. "To jednoducho nevymyslíš. Už som si to pustila niekoľkokrát a stále sa bavím," ocenila zábavku ďalšia Marešova obdivovateľka. O zábavu sa vie Mareš postarať vždy takmer na počkanie. Ale že sa mu to podarí za oceánom a budú musieť prerušiť zápas, aby sa nešťastný obliaty basketbalista spamätal zo zásahu drinku, to rozhodne nečakal ani on.

Leoš sa počas návštevy športového podujatie mohol na chvíľku cítiť ako svetová celebrita:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie