Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Soukup otvorene o rozchode s Agátou! Tá priznáva, že je to ťažké!
Zdielať na

Soukup otvorene o rozchode s Agátou! Tá priznáva, že je to ťažké!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Posledné mesiace sa stal tak trochu bizarný pár, ktorý tvorí mediálny magnát Jaromír Soukup (53) a influencerka Agáta Hanychová (37), najsledovanejším z kruhov českého šoubiznisu. Agáta je známa hlásna trúba jej súkromia, zato Jaromír si všetko rád drží pod pokrievkou. Nedávno však urobil malú výnimku a prezradil všeličo.

​Majiteľ súkromnej televízie, kde poskytol priestor svojej partnerke Agáte v jej vlastnej relácii Holčičky, sa v rozhovore pre Sedmičku konečne jasne vyjadril o ich vzťahu a jeho perspektíve. Na otázku, čo očakáva a plánuje v roku 2023, odpovedal: "Narodí sa nám dcéra, to je najzásadnejšie. Bola diskusia o tom, že sme sa rozišli alebo že sa rozídeme, to sú blbosti. Budeme žiť spolu ako rodina a tak to jednoducho je. Neviem, čo k tomu viac povedať. Plán na rok 2023 máme asi rovnaký ako každý iný - aby sa nám darilo po zdravotnej a profesionálnej stránke."  

Je známe, že Hanychová má dom s menšou záhradou, ktorý postavili spolu s Jakubom Prachařom (39) počas ich manželstva a iba pred rokom ho po rozvode vyplatila, hoci ju nespravodlivosť poriadne hnevala. Ale ani teraz zatiaľ nejaví veľké nadšenie, že by sa mala odtiaľ vysťahovať k Jaromírovi, vidí to skôr tak, že bude obývať obe nehnuteľnosti. Vraj sa jej Strančice, kde má dom Jaromír, páčia, ale je pre ňu ťažké odísť na opačnú stranu Prahy. "V Strančiciach sa mi zo všetkého najviac páči skleník! Ten som vždy chcela. Jaromír si stále myslí, že žartujem, ale ja by som chcel chovať prasiatka, sliepočky a podobne. Záhrada je tam taká veľká, že sa v nej všetko stratí," tvrdila s nadšením. Ona sa prekvapivo nepovažuje za dievča do bytu, potrebuje vraj niečo pestovať.

Jaromír a Agáta sa našli, spája ich nielen láska aj rovnako podrezaný jazyk a dávka exhibicionizmu:

Okrem toho sa vie, že miluje snowboarding, wakeboarding a cestovanie. S cestovaním to má teraz počas tehotenstva horšie. "Nemôžem, alebo skôr nechcem teraz lietať. Nechcem to riskovať. Takže necestujeme. V decembri sme akurát boli vo Viedni na vianočných trhoch a po Vianociach v Rakúsku," vyrátala svoje cesty za poslednú dobu. Iste si to začas vynahradí. Jaromír ju podpichol, keď sa jej spýtal, či vedela, že v hoteli, kde bývali počas ich pobytu v Alpách, bývala aj kráska Taťána Makarenko a poznamenal, že ju sleduje na Instagrame. "Nevadí ti to?", spýtal sa jej s poznámkou, že je žiarlivá. "Tak hlavne, že ty si úplne v pohode!", so smiechom mu odsekla, na čo sa Jaromír nehanbil priznať: "Ja som strašne žiarlivý." Zdá sa, že to medzi nimi ešte stále iskrí, čo je v konečnom dôsledku dobrý základ na vzťah, v ktorom je stále láska. Samozrejme, kým to ostane len v rovine žartov.

Agáta má svoj draho vybojovaný domček veľmi rada, preto sa do sťahovania k Jaromírovi až tak nehrnie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie