Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
S Müllerom je zle! Potrebuje invalidný vozík, ruší koncerty!
Zdielať na

S Müllerom je zle! Potrebuje invalidný vozík, ruší koncerty!

Archívna reportáž

Patrí medzi našich najlepších a najúspešnejších spevákov už pomaly 40 rokov. Hromový, hlboký hlas zdedil Richard Müller (61) po svojom slávnom otcovi, hercovi Vladovi Müllerovi († 60). Pre kariéru Richardovho otca sa stal osudným pád z javiska do publika pri záverečnej klaňačke po predstavení, keď sa pre zlomeninu bedrového kĺbu už na pódium nevrátil. Žiaľ, trápenie s nohou vyraďuje z koncertovania aj jeho syna.

​Na prvý pohľad chlap ako hora, no v skutočnosti krehká duša a ako sa javí, už aj krehká telesná schránka. Richard Müller síce už nie je najmladší, ale rozhodne nie je ani žiadny starec, aby ho začalo zrádzať zdravie natoľko, že by musel odísť do predčasného speváckeho dôchodku.

No predsa len, čoraz častejšie sa ozývajú rôzne zdravotné problémy. Aktuálne poriadne vydesil svojich fanúšikov, keď na svojom profile na Facebooku zdieľal fotku z nemocnice, sediac na invalidnom vozíku. 

Po covidových lockdownoch sa už fanúšikov nevedel dočkať:

"Je mi veľmi ľúto že už druhýkrát musíme prekladať koncerty, ale moja noha je momentálne v stave, že na nej nemôžem ani stáť a dokonca ani sedieť..," zveril sa svojim fanúšikom s trampotami Müller. Z fotky je zrejmé, že mu bolesť nepridáva na nálade a pôsobí viditeľne utrápene. Čo konkrétne ho ale trápi už neprezradil.

Podľa fotky ide o pravú nohu, ktorú mu v nemocnici obviazali. Hoci koncertovať posediačky by sa ešte dalo, ale v bolestiach rozhodne nie. Fanúšikovia sa tak musia zmieriť s už druhým odložením koncertov, no podľa komentárov situáciu úplne chápu a Richardovi želajú skoré uzdravenie. A my sa pripájame.

Pre ženu

Najčítanejšie