Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lela sa vytasila vo svojej dokonalosti, a potom si ľudia všimli TOTO! Pôjde preto na ďalšiu plastiku?
Zdielať na

Lela sa vytasila vo svojej dokonalosti, a potom si ľudia všimli TOTO! Pôjde preto na ďalšiu plastiku?

Archívna reportáž

Po skvelo strávenej svadobnej ceste na exotickom ostrove Maurícius sa Karlos Vémola (37) spolu s manželkou Lelou (33) už vrátili domov do svojho Vémolandu. Ako inak, bývala slovenská playmate zdieľala kvantum fotiek, kde dávala na obdiv najmä svoje prednosti a figúru. Síce zdôrazňovala, že nerieši nejaké kilá naviac, ktoré nabrala počas vianočných sviatkov, ale vidieť ich na nej veľmi nebolo. No jeden detail udrel do očí.

​Zo svadobnej cesty na nádhernom Mauríciu, ktorú dostala Lela Vémola pod vianočný stromček od Karlosa, sa veľmi tešila. Spokojná bola aj s bohatým programom a výletmi. Nadšená bola najmä z návštevy Safari parku. Zdieľala odtiaľ desiatky fotografií, ako kŕmila žirafy, hladkala veľkú korytnačku, či kŕmila cez mreže klietky leva. Napokon sa ale dostali aj priamo k nemu. "Top zážitok. Asi preto, že máme doma takéto zvieratá, som sa vôbec nebála," pochválila sa sledovateľom jej Instagramu. Schytala však za to od nich veľkú kritiku."To je jednoducho nechutné. Viete, prečo sa s vami nechal odfotiť? Chudáčik, napchali ho sedatívami, hlavne, že máte fotku," takto a podobne reagovali na jej a Karlosovo pózovanie s majestátnym levom.

Lela na seba látkou zbytočne neplýtvala, a tak sa mali hostia aj personál ich hotelového rezortu na čo pozerať. To sa iste páčilo jej hrdému manželovi, ktorý sa netají, že má rád vyzývavé ženy, tie bežné vraj rád prenecháva druhým. Jej nahé telo s obrím poprsím si nechal vytetovať aj na telo. Na druhej strane sa ale občas pozabudne aj pri nejakej inej vyzývavej kráske. Jeho vlaňajšia aférka s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18) ho stála takmer manželstvo a musel si to žehliť okrem drahých darčekov aj prísľubom nového luxusného obydlia. 

Od Ceterovaj spred 8 rokov sa Vémolová poriadne líši. To mala len šokujúcich 25 rokov, čo by jej asi nikto netipoval:

Počas plavby na motorovej lodi sa opäť vystavila Lela v celej paráde. V popredí sa vynímali jej dlhé štíhle nohy, no práve tie, lepšie povedané šľapaje, udreli do očí. Lela evidentne nemá nôžku čínskej princeznej, ale žije si na poriadne veľkej nohe. Podaktorí sledovatelia jej profilu na Instagrame to neváhali okomentovať. "Ježiši, to sú ale hnáty," vyjadril niekto úžas, iná žena zas nazvala jej nohy "plutvami". "Nehovor dvakrát, lebo bude celé dni zháňať plastického ortopéda, aby jej ich skrátil, keď nikdy nebola spokojná so sebou a musela podstupovať všetky tie operácie," vzala to po svojom nejaká sledovateľka a trafila Lele na citlivé miesto. Tá sa rozhodla na výsmech pre jej nohy v napohľad mužských veľkostiach zareagovať. "Viete, že mne to nevadí. Nie som dokonalá a je mi to jedno. Svoje nohy mám rada a na žiadnu operáciu by som s nimi nešla," ubezpečila všetkých, že si kvôli nim z päty rezať nedá. V tomto prípade sa jej dá zaiste veriť. 

Leliným sledovateľom tentokrát nedali pokoj jej chodidlá, niektorí ich veľkosť nevhodne komentovali:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie