Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má 48 a čaká dvojičky! Hviezdna herečka opísala, ako to prežíva!
Zdielať na

Má 48 a čaká dvojičky! Hviezdna herečka opísala, ako to prežíva!

Archívna reportáž

Zhruba o tri mesiace sa má dočkať americká herečka Hilary Swank (48) svojho prvého pôrodu a to rovno dvoch detí. Čaká na ňu teda najkrajšia úloha jej života - byť mamou. Aj keď si na svoje prvé tehotenstvo počkala takmer do päťdesiatky, znáša ho až na začiatok vcelku dobre. So svojím už riadne objemným bruškom sa pochválila aj na nedávnom udeľovaní Zlatých glóbusov, kde bola nominovaná na najlepšiu herečku v kategórii televízny seriál. Na červenom koberci pózovala v na mieru ušitých smaragdovozelených voľných šatoch spolu s manželom Philipom Schneiderom a veľmi im to spolu svedčalo.

​Po prvýkrát oznámila Swank šťastnú novinu o tehotenstve vlani v októbri v relácii Good Moorning America. "Je to také požehnanie. Je to úplný zázrak. Je to neuveriteľné," priam jasala od nadšenia. Spočiatku, keď práve nakrúcala seriál Aljašský denník v úlohe reportérky Eileen Fitzgerald, za ktorú bola nominovaná na Glóbus, sa k tehotenstvu nepriznávala. V úlohe reportérky, ktorá rada behávala, to bolo dosť obtiažne. Aby sa behaniu vyhla, tvrdila, že je ako bežkyňa zlá a potrebuje preto dablérku. Keď ju testovali, či je to naozaj až také zlé, po jej "výkone" uznali, že má pravdu. 

Hillary v šou Jamesa Cordena o tehotenstve:

V tom čase mala aj typické tehotenské problémy. "Prvých 16 týždňov som veľmi trpela rannými nevolnosťami. Chcela som veľa ovocia. Viem, že to nie je nič extra vzrušujúceho, nie je to ako uhorky namočené v čokoláde, ale ja tým myslím naozaj veľmi veľa ovocia," prezradila aktuálne v Late Late Show Jamesa Cordena. Prišlo to nápadné aj jednému z jej hereckých kolegov. "Tak už viem, prečo ješ denne 10 granátových jabĺk a 50 hrušiek," povedal jej, keď sa už vedelo, že je tehotná. Kvôli dostatku proteínov si vraj namáčala jablká do arašidového masla. 

V roku 2004 preslávil herečku Hilary Swank film Milion Dollar Baby: 

Neskôr si už svoje tehotenstvo mohla užívať bez takýchto extrémov. Pred Vianocami sa pochválila rastúcim bruškom v obtiahnutom čiernom domácom oblečení pri tom, ako zdobila vianočný stromček. "Všetko čo chcem na Vianoce, ste vyyyyyyy, ouuuu, bábätká," napísala pod fotografiu na Instagrame. V Cordenovej šou aktuálne vyjadrila svoj obdiv k ženskému telu: "Mám pocit, že ženy sú superhrdinky. Čo tie naše telá robia? Vždy som milovala svoje ženstvo, ale teraz si hovorím, preboha, čoho všetkého sme schopné?" No a to ju ešte čaká pôrod. Ten pravdepodobne prebehne cisárskym rezom, ako to je  u žien v jej veku a pri dvojičkách v USA obvyklé. Všetci jej prajú, aby to pre ňu aj jej deti dopadlo dobre.   

Hilary s tehotenským bruškom na Zlatých Glóbusoch doslova žiarila: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie