Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žilkovú vytočil Stropnický! Zachoval sa ako slaboch, TAKTO sa vyhol stretnutiu s manželkou!
Zdielať na

Žilkovú vytočil Stropnický! Zachoval sa ako slaboch, TAKTO sa vyhol stretnutiu s manželkou!

Zdroj: instagram/VŽ

Po ukončení diplomatickej misie vo funkcii veľvyslanca v Izraeli sa už zrejme vrátil Martin Stropnický (66) do Prahy a začal si dávať dokopy "život". Jeho ešte stále manželka Veronika Žilková (61) zdieľala na svojom instagramovom profile, ako to má už vo zvyku, ako sa jej cez víkend zachoval.

​​Veronika Žilková rada zdieľa svoje citové pohnútky a zážitky s jej sledovateľmi na sociálnej sieti, podobne ako jej dcéra Agáta Hanychová (37). Verejnosť má teda o ich súkromí celkom slušný prehľad. Niekedy sa ale podaktorí až čudujú, čo všetko sú ochotné prezradiť. Teraz Veronika zdieľala na Instagrame smutnú príhodu o tom, ako poslal jej manžel kamaráta po svoje veci. "Takto to vyzerá, keď láska končí. Manžel si pošle kamaráta s vozíkom pre gitaru, diplomy, papuče a spoločné fotografie. Život je vtip." Nepochybne to nie je práve lichotivá ukážka charakteru Stropnického, jeden by povedal, že to hovorí o zbabelosti.

No našli sa aj takí, ktorým sa predsa len nepozdáva ani konanie Žilkovej. Jedna sledovateľka sa jej rovno spýtala: "Nie je to náhodou vaša súkromná vec?" ​Je pravda, že jej manžel má vysoké spoločenské postavenie na to, aby o ňom takto verejne komunikovala s cudzími ľuďmi. Na druhej strane sa ani on nespráva adekvátne tomu, ako sa snaží tváriť pred svetom. No ako to býva, kritika sa sype najmä na hlavu Žilkovej, ktorej mnohí pripomínajú, že od neho z Izraelu odišla - rozhodla sa v čase pandémie postarať o svoju staručkú mamu Olgu, aby nemusela byť zavretá kdesi v domove pre seniorov bez možnosti kontaktu. Žiaľ, dlhé mesiace odlúčenia spravili svoje a Stropnický si pri mladej kolegyni neudržal nohavice. 

Veronika sa neraz na tému rozchodu s exmanželom Stropnickým vyjadrila celkom na rovinu: 

Na otázku sledovateľky, prečo zdieľa také súkromné veci, herečka odpovedala: "Prečo to zdieľam? Pre tých, ktorí to zažili alebo zažívajú, aby vedeli, že v tom nie sú sami. Je to humorné, nie?" Po čase si to ale zrejme s tým humorom predsa len rozmyslela, keď svoj príspevok zmazala. Dá sa iba domýšľať, či jej zavolal Stropnický, alebo sa zamyslela sama nad sebou a jej pohnútkami, prečo potrebuje do manžela stále rýpať. Osud jej doprial nového partnera, s ktorým vyzerá, že je šťastná, a tak by už v sebe azda nemala stále živiť zášť voči nevernému partnerovi. Pravdou je, že ani jeden z manželov sa nespráva práve zrelo a ukážkovo a je smutné, že sa dvaja tak zrelí ľudia nedokážu dôstojne rozlúčiť. 

Veronika príspevok s odkazom na exmanžela vymazala, jej Instagram teraz zdobia zamilované fotky z dovolenky na Kanárskych ostrovoch s terajším partnerom: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie