Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bábo je tu! Len teraz vtipkovala s rozkročenými nohami, a už je hviezdny pár najšťastnejší na svete!
Zdielať na

Bábo je tu! Len teraz vtipkovala s rozkročenými nohami, a už je hviezdny pár najšťastnejší na svete!

Chrissy už neraz spravila či povedala čosi, čo neskôr ľutovala

Len predvčerom provokovala hviezdna tehotná modelka Chrissy Teigen (37) s roztiahnutými nohami, ktoré si vyložila na kuchynský dres, aby riešila na sociálnej sieti depiláciu intímnych partií. Pochopiteľne, nevedela sa k nim cez bruško dostať, no otázkou na sledovateľky, ako to riešia, mnohých pobúrila. Dnes už tento problém riešiť nemusí.

​Zo svojho tretieho tehotenstva mala Chrissy od začiatku obrovskú radosť a rovnako to cítil aj jej manžel, spevák John Legend (43), ale aj ich dve deti. A včera, v piatok 13. januára, sa konečne stali šťastnými rodičmi ich vytúženého tretieho dieťatka. Potvrdil to hrdý otec niekoľko hodín po jeho príchode na svet.

Tehotenstvo oznámila  Chrissy svetu v auguste na sociálnej sieti fotkou v spodnej bielizni už so zaguľateným bruškom. "Posledných pár rokov bolo prinajmenšom zmätených emóciami, ale radosť opäť naplnila náš domov a srdcia," napísala k fotke. Teigen nemá problém s nahotou, nič sa nezmenilo ani v čase očakávania. Pochopiteľne, kde tu pridala aj občasné sťažnosti, ale aj vtipné provokácie. Krátko pred pôrodom zašla tak ďaleko, že roztiahla nohy a vtipne sa spýtala svojich takmer 13 miliónov sledovateľov: "Je depilácia voskom tam dole v tehotenstve hrozná, alebo horšia? Zvládnem iba hroznú." Od muzikanta Chada Richardsona prišiel komentár: "Kiež by som toto nevidel." Obratom mu odpísala: "A teraz si predstav, čo musí vidieť tá pani v salóne." Jednoducho vtipná ako vždy.

Chrissy a jej tehotenské problémy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Legend (@johnlegend)

Tak ako aj prvé dve tehotenstvá, aj tentokrát podstúpila náročný proces odobratia vajíčok na umelé oplodnenie, a ako predtým, aj teraz sa to podarilo. No predchádzajúce tehotenstvo, ktoré vzniklo ako jediné prirodzeným spôsobom, skončilo stratou bábätka a Chrissy to celkom psychicky odrovnalo. Začala piť, no podarilo sa jej s tým, našťastie, po čase seknúť. Odvtedy mala jasno, že chce ďalšie dieťa. Vlani v septembri povedala pre People, že jej dcéra Luna (6) a syn Miles (4) sa tešia na nový prírastok do rodiny. "Tešili sa už dlho. Mám pocit, že toto bude pre nich najdlhšie tehotenstvo, pretože to vedia od začiatku. Ale boli naozaj veľmi nadšení," zverila sa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Legend (@johnlegend)

"Vedeli, že idem na transfer, že ideme a vložíme to vajíčko do maminho brucha. Takže to vedeli od samého začiatku a vedeli, že existuje šanca, že to nevyjde, pretože sa to už stalo," vysvetľovala ďalej Chrissy a John pridal: "Deti sú dosť veľké na to, aby si naozaj uvedomovali, čo sa deje, takže naozaj očakávajú, že budú mať nového súrodenca. A myslím si, že im pôjde byť veľkou sestrou a veľkým bratom." Konečne 13. januára oznámil spevák na súkromnom koncerte divákom: "Dnes ráno sme privítali bábätko. Aký požehnaný deň." Dodal, že hoci veľa nespal, cíti sa nabitý energiou po tom, čo strávil veľa času po boku svojej ženy v nemocnici. 

Najčítanejšie