Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Lela a Karlos pod paľbou kritiky! Zhnusení ľudia poukazujú na zdrogovaných úbožiakov!
Zdielať na

Lela a Karlos pod paľbou kritiky! Zhnusení ľudia poukazujú na zdrogovaných úbožiakov!

Archívna reportáž

Konečne sa po polroku od svadby dočkala Lela Vémola (33) aj avizovanej svadobnej cesty. Síce bola koncom augusta aj s manželom Karlosom Vémolom (37) v jej obľúbenom Dubaji, ale to bol len krátky výletík. Na tú ozajstnú si musela počkať, keďže sa Karlos musel prednostne pripravovať na zápas o titul s jeho rivalom Patrikom Kinclom. Ten sa, ako je známe, pre vážne zdravotné komplikácie Vémolu nekonal. Prišiel tak o veľmi veľké peniaze, ale Lele svadobnú cestu predsa len doprial. Dostala ju pod vianočný stromček a prekvapil ju destináciou snov - ostrovom Maurícius.

​Instagramy Vémolovcov zaplnili fotky z Maurícia a je zjavné, že veľkú radosť mala Lela najmä z návštevy miestneho safari parku. Zdieľala zábery ako kŕmila žirafy, hladkala veľkú korytnačku, či kŕmila cez ochrannú sieť klietky leva. Napokon sa ale dostali aj priamo k nemu. "Top zážitok. Asi preto, že máme doma takéto zvieratá, som sa vôbec nebála," pochválila sa. Lelu jej sledovatelia na Instagrame zväčša podporujú, ale nájdu sa medzi nimi aj mnohí hejteri. Fotografia, na ktorej spolu s Karlosom pózujú s levom v maurícijskom safari parku, však nahnevala takmer všetkých. 

Obratom ju za to začali v komentároch odsudzovať. "Vieš, že mu museli dať sedatíva, aby sa s vami odfotil?," položil jej otázku niekto z jej sledovateľov. "Fotiť sa so sfetovaným levom? Gratulujem, veľký štýl," napísal ďalší. Podobných odkazov jej stále pribúdalo. "Nádherné by bolo, keby to zviera nebolo mimo, len na úkor ľudí, ktorí sa s ním chcú odfotiť. Je to neskutočne nádherné zviera a sama by som si želala také zviera pohladkať, ale? Nie za každú cenu. Je to smutné, že toto ľudia podporujú," poburovala sa ďalšia. "To je jednoducho nechutné. Viete, prečo sa s vami nechal odfotiť? Chudáčik, napchali ho sedatívami, hlavne, že máte fotku," podobne argumentoval ešte ďalší. 

Karlos sa svojimi netradičnými domácimi miláčikmi rád chváli,  nie vždy sa však stretne s obdivnými reakciami: 

Vémolovci sú však na kritiku zvyknutí a iste si z nej priveľkú hlavu nerobila. Lela si nenechá svadobnú cestu pokaziť a užíva si aj polihovanie na pláži či tenis. Zásadne je pritom len v bikinovej podprsenke, hoci ako tvrdí, nejaké kilo pribrala. "Verím, že by to mohlo byť lepšie, ale dôležitejšie je, že som spokojná a šťastná. Užívam si to tu, vôbec neriešim postavu a možno nejaké to kilo navyše. Dôležité je, že je človek zdravý, šťastný a s kým trávi tú dovolenku," odkázala s tým, že je milo prekvapená destináciou, ktorú Karlos vybral, ako aj výletmi a programom tam. Jediné, čo im chýba, sú vraj deti, s ktorými sú neustále v spojení. Ale svadobnú cestu si chceli užiť ako sa patrí, iba v dvojici.

Lela to za fotku s levom na Instagrame poriadne schytala:

Súvisiace články

Najčítanejšie