Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Veľké zahmlievanie okolo Mádlovho syna! Jeho priateľka zmazala vyznania, je matkou iná žena?!
Zdielať na

Veľké zahmlievanie okolo Mádlovho syna! Jeho priateľka zmazala vyznania, je matkou iná žena?!

Archívna reportáž

Iba pred pár dňami sa objavila na verejnosti novinka, že sa Jiří Mádl (36) stal po prvýkrát otcom. Javilo sa, že jeho partnerkou je už zhruba rok kostýmová výtvarníčka Andrijana Trpkovič (44), rodáčka zo srbského Belehradu. Gratulácie teda okrem Jirka dostávala od ich priaznivcov aj ona. Na celej záležitosti je ale zvláštne, že ako Mádl, tak ani údajná mamička Andrijana nič nepotvrdili, nekomentovali ani nepoďakovali. Dokonca zmazala všetky svoje doterajšie vyznania Mádlovi.

​Na Andrijaninom profile na sociálnej sieti až doteraz svietila fotografia z 8. decembra, na ktorej ju vidieť vysmiatu spolu s Jirkom Mádlom. Boli na ich ceste po Portugalsku a je ťažko uveriť, že by si na ňu trúfla, keby bola tehotná, tak krátko pred jej údajným pôrodom. Bábo sa malo narodiť niekedy koncom decembra. Je teda otázne, kto je teda matkou údajného Mádlovho syna Františka. Je možné, že o údajnom otcovstve svojho priateľa doteraz vôbec netušila a je dosť možné, že v hneve fotografiu s Jirkom zmazala a svoj profil uzamkla.

Rovnako zmizli aj jej láskyplné komentáre so srdiečkami k spoločným fotkám a statusom na Mádlovom profile. Nevyzerá to skutočne na idylku, ledaže by to bola finta, aby na seba upozornili v súvislosti s Jirkovým novým projektom. Fantázii sa medze nekladú, keďže na otázky nereagoval ani jeden z páru. Na Expres.cz začali špekulovať aj nad možnosťou, že im porodila dieťatko náhradná matka, čo je už na západe, najmä v USA medzi hviezdami, celkom bežné. Horší môže byť variant, že Jirka bol Andrijane neverný a následkom toho sa mu narodil syn bez toho, aby sa jej priznal.        

Jirka si úlohu otca vyskúšal pred kamerami vo filme Deníček moderního fotra:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiri Madl (@jirimadl86)

Ďalšou domnienkou je, že je to celé len Jirkov námet na film či knihu. Minulý rok v máji už jednu vlasntú knihu pokrstil. Nazval ju Přitažlivost planety Krypton a na jej krste bola aj Andrijana. Spomenul ju aj v úvode knihy a bola vraj jednou z troch jeho osudových žien, z ktorých poskladal hlavnú hrdinku. "Ona bola prvá, kto ju čítal," prezradil v show Jana Krausa vlani krátko po uvedení knihy na trh. Keď sa Mádla počas krstu jeho knihy pýtali, kedy bude otcom, iba sa usmial. "Sme šťastní a spokojní a či príde ďalšia moja rola otca? Tak o tom zatiaľ neviem, ale to sa takto nedá naplánovať," zareagoval. Teraz je ticho a ktovie dokedy bude odkladať vysvetlenie k jeho údajnému synovi.

Jirka a Andrijana trávili letné dovolenky v roku 2022 spoločne, túto fotku podľa komentárov "cvakla" práve ona:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiri Madl (@jirimadl86)

Súvisiace články

Najčítanejšie