Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po Kotekovi je otcom už aj Mádl! Tehotensto aj pôrod partnerky totálne UTAJILI!
Zdielať na

Po Kotekovi je otcom už aj Mádl! Tehotensto aj pôrod partnerky totálne UTAJILI!

Archívna reportáž

Fanúšikov obľúbeného českého herca a režiséra Jiřího Mádla (36) poriadne prekvapila správa, že sa ich obľúbenec stal po prvýkrát otcom. Pozoruhodné na tejto novinke je to, že sa tehotenstvo matky jeho dieťaťa, ako aj pôrod, ktorý mal prebehnúť už pred zhruba dvomi týždňami, podarilo utajiť pred verejnosťou.

Sám Mádl sa k tomu doteraz nevyjadril. No portál Super.cz píše, že sa mu narodil syn a dostal vraj meno František. Aj keď všetci automaticky predpokladali, že matkou je jeho naposledy známa priateľka, kostýmová výtvarníčka Andrijana Trpkovič (44), celkom jasné to zatiaľ nie je. Dokopy sa dali v roku 2021 a zdalo sa, že to s ňou myslí vážne. Vlani koncom mája, keď krstil svoju prvú knihu Přitažlivost planety Krypton, ju zoznámil aj so svojimi dvomi bratmi a rodičmi. Andrijana svojho času chodila s jeho kolegom Vojtom Kotkom (35). Aj ten sa stal vlani po prvýkrát otcom a má tiež syna. Keď sa Mádla počas krstu jeho knihy pýtali, kedy bude otcom, iba sa usmial. "Sme šťastní a spokojní a či príde ďalšia moja rola otca? Tak o tom zatiaľ neviem, ale to sa takto nedá naplánovať," zahmlieval, keďže v tom čase už musel vedieť, že bude otcom. 

Andrijana má srbské korene a v Česku sa presadila ako stylistka, scénografka a kostýmová výtvarníčka v divadle aj filme. V posledných rokoch spolupracuje najmä s režisérkou Terezou Nvotovou (34), dcérou herečky Anny Šiškovej (62). Na nudu sa sťažovať nemôže."Máme sa skvele. Obaja máme veľa práce. Odráža sa to asi na živote všetkých, po tých rokoch, keď sme nemohli kvôli covidu stopercentne  konať. Všetci to majú teraz náročné. Ale máme sa skvele," povedala vlani pre eXtra.cz

Jirka si rolu otca vyskúšal "na nečisto" v roku 2021 vo filme Deníček moderního fotra, pozrite si k nemu trailer:

Po prvýkrát sa spolu s Mádlom ukázala na premiére jeho filmu Deníček moderního fotra v auguste 2021. "Je to tak, mám priateľku, Ako  dlho, to sa dá ťažko povedať, keď bola tá pandémia," priznal sa vtedy pre Blesk.cz k jeho vzťahu s Andrijanou. Medzi nimi to na afterparty po premiére len tak iskrilo. Obaja mali na rodičovstvo najvyšší čas, najmä vyše štyridsaťročná kráska a Mádl si otcovstvo už vyskúšal vo svojom filme a celkom sa mu to zapáčilo. Zo zákulisia sa ale ozýva, že matkou jeho dieťaťa je údajne iná žena, ako píšu v eXtra.cz. On sám sa k tomu nevyjadruje, o to viac sú fanúšikovia v napätí, ako to vlastne je.

Jirka a Andrijana si svoje súkromie chránia, na foto je Andrijana s kolegami z divadla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Divadlo na cucky (@divadlonacucky)

Súvisiace články

Najčítanejšie