Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Farna sa tešila z druhého bábätka, napokon priznala: Nevyzerá všetko tak ružovo!
Zdielať na

Farna sa tešila z druhého bábätka, napokon priznala: Nevyzerá všetko tak ružovo!

Archívna reportáž

Ewa a Martin majú pekné manželstvo

Vo svojom mladom veku toho dokázala Ewa Farna (29) v kariére naozaj veľa. Vlani sa stala dokonca aj víťazkou Českého slávika. Popri tom sa ale stihla vydať a porodiť dve deti. Materstvom speváčka akoby rozkvitla a vyžaruje z nej veľmi pozitívna energia. Pre mnohé mladé ženy je vzor a treba uznať, že razí skutočne obdivuhodné, silné názory. O svojom súkromí a najmä o deťoch však nerada hovorí, nezverejňuje ani ich tváre. Teraz ale aspoň čosi prezradila.

​Pred zhruba rokom Ewu vyspovedal moderátor Honza Dědek krátko potom, čo dokončila nový album a čakala  dcérku, ktorá sa narodila minulý rok v marci. "Tento album trval sedem rokov, ďalší možno bude až v puberte detí. Je pravda, že som to stihla medzi prvým a druhým dieťaťom, pretože tej práce okolo detí je veľmi veľa. Som rada, že to uzatváram, vydávam a môžem sa sústrediť na ten masaker, ktorý ma čaká s dvoma deťmi," povedala vtedy moderátorovi. Teraz ju pozval ako hosťa do jeho talk show opäť a Ewa mohla bilancovať, ako to zvláda.

Zdá sa, že napriek tomu, aké neľahké je mať dve malé deti, je spokojná. "Je to lepšie, ako som čakala. Je to masaker, ale keď som videla mamičky s dvoma deťmi, hovorila som si, že je úplne nemožné to zvládnuť. Ale keď je to vaše, tak to nejako ide. Máte tam veľa rezervy lásky, učíte sa trpezlivosti," pochválila sa dvojnásobná mama.

Pozrite si Ewin najnovší klip:

Už teraz ale s obavami premýšľa nad budúcnosťou, keď to podľa nej až také jednoduché nebude. "Ella papá a spí. Ale potom to bude ťažšie, keď vyrastie a začne chodiť. Občas to vyzerá, že to zvládam, ale nemusí to tak byť. Pôsobím tak možno, ale tiež nespím a všade mám ale totálny brajgel. Nevyzerá to všetko tak ružovo," priznáva sympaticky, že je úplne rovnaká mama, ako každá iná, keď má chvíľami všetkého plné zuby a neporiadok jej už žily netrhá.

Takto "v skratke" vyzerajú dve dvojnásobné mamy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Navyše sa ale bude musieť venovať viac aj kariére. Na budúci rok plánuje k svojej tridsiatke veľký koncert. Aj keď sa má uskutočniť až 14. októbra, ako uviedla Ewa na svojej oficiálnej webovej stránke, pracovať na ňom začína už teraz. "Štartujem hodiny tanca, aby som bola pripravená tam struhnúť nejaké super choreografické prvky," zverila sa ambiciózna speváčka so svojím novoročným predsavzatím. Bude to mať iste dobrý vplyv aj na jej kondičku a figúru, čo jej nezabúdajú niektorí "fanúšikovia" otrieskavať o hlavu. Našťastie, mindráky z kíl navyše má už dávno za sebou, vie, že sú oveľa podstatnejšie veci, ako čo si nejakí internetoví zúfalci myslia o jej krivkách.

Pre ženu

Najčítanejšie