Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
A dosť! Agáte praskli nervy, zverejnila odporné hejty aj s menami ich autoriek!
Zdielať na

A dosť! Agáte praskli nervy, zverejnila odporné hejty aj s menami ich autoriek!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dieťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Medzi takmer tristotisíc sledovateľmi na Instagrame má influencerka Agáta Hanychová (37) aj istý počet hejterov, ktorí si nenechajú ujsť žiadnu príležitosť si kopnúť. Je ale pravdou, že im dáva na to často aj dobrú príležitosť svojím správaním a otvorenosťou, s akou hovorí o svojom súkromí. Urážlivé komentáre zvyčajne rýchlo maže, ale teraz sa rozhodla podaktoré, naopak, vo videu na streame prečítať, aby mal možnosť každý počuť, aké hnusné a hlúpe správy jej podaktorí posielajú.

​Vianočné sviatky a Silvester na horách v rakúskych Alpách má už Agáta za sebou a veru nedopadlo všetko tak, akoby si rada predstavovala. Na druhý sviatok vianočný jej zomrela milovaná babička Olga a v alpskom lyžiarskom stredisku dostala zápal pľúc. "Holčičky moje milované, dúfam, že ste prežili pekné Vianoce, ja som ich prežila, síce mám zápal pľúc, a dozvedela som sa na Instagrame veľa vecí, ako že som dostala zápal pľúc z toho, že som jazdila na snowboarde, alebo že som bola na horách," posťažovala sa vo videu na svojom profile Instagramu.  

Instagram/AH

Pokračovala ironickou poznámkou: "Tak ja neviem, keď je človek tehotný, tak by mal zostať asi sedieť doma a vôbec nikam nevychádzať, lebo potom nemôže nič chytiť a nikde sa pošmyknúť." To samozrejme neprichádza v jej prípade vôbec do úvahy a nerobí tak snáď žiadna normálna žena. Pochopiteľne sa jej nepáči, keď jej druhí dávajú také nezmyselné rady, ako uviedla v rámci zopár vybraných príkladov. "Keby si nelietala ako krava na doske, nebola by si chorá. Ľudia ako ty by sa nemali rozmnožovať," zaútočila na ňu škaredo jedna z jej "hejteriek". "Prečo ste išli na hory tak ďaleko? Máte sa šetriť, ste tehotná. Aj predtým ste museli ísť na sneh. Ste trochu nezodpovedná," pokarhala ju ďalšia "starostlivá" sledovateľka.

Agáta svoju milovanú babičku neraz zakomponovala aj do svojich Instagramových príspevkov: 

Svoje kritické námietky rozšíril niekto aj na celú Agátinu rodinu."Bože, tá vaša família. Nedokážete ani smútiť doma pár dní po smrti babičky. Hlavne dovolenka a trúbiť do sveta každý prd," zamoralizovala daná osoba, akoby na smútenie boli nejaké pravidlá. Skôr bolo rozumné, aby sa tehotná Agáta netrápila smútkom doma, kde jej všetko pripomínalo babičku. Tentokrát si ale Hanychová povedala, že stačilo, a hlúpe komentáre zverejnila aj s menami ich autoriek. Ako to už býva svet sociálnych sietí je krutý a niet pochýb, že dané "hejterky" si to zlízli v správach od Agátiných fanúšičiek, ktoré sa ňou stoja.

Instagram/AH

Agáta prežíva smrť svojej babičky veľmi citlivo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie