Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ako je TOTO možné?! Seriálová hviezda sa ukázala v plavkách, 45 by jej NIKTO netipoval!
Zdielať na

Ako je TOTO možné?! Seriálová hviezda sa ukázala v plavkách, 45 by jej NIKTO netipoval!

Zdroj: Instagram/SMG

Sympatickej americkej herečke Sarah Michelle Gellar (45), známej aj zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov, či z filmov Viem, čo ste robili minulé leto alebo Scooby-Doo, vyzerá stále, akoby bola dvadsiatnička. A nielenže tak vyzerá, ale sa tak aj správa. Miluje všelijaké bláznivé kostýmy, s ktorými sa začína predvádzať už od Halloweena, pokračuje na Vianoce a neskôr cez fašiangy. Koniec roka oslavovala s manželom Freddiem Prinzeom Jr. (46), s deťmi a partiou kamarátov na tropickej dovolenke. Zaózovala v ružových plavkách s nápisom Barbie a vyrazila dych!

​Hneď prvý pondelok nového roku zdieľala Sarah na Instagrame fotografie z jej koncoročnej dovolenky. Na jednej z nich vidieť, ako si užíva teplé počasie v žiarivo ružových jednodielnych plavkách s nápisom "Barbie", a treba uznať, že tak aj vyzerá. "Som Barbie dievča v Santovom svete," napísala herečka v popise. Na inej fotke zas pózuje s dvomi mužmi oblečenými v tropickej verzii Santa Clausa hore bez. Fotkami poriadne prekvapila, lebo nie je u nej práv obvyklé, aby sa takto odhaľovala. Evidentne by ale pokojne mohla, figúru má vskutku dokonalú, a dokonca aj tvár sa jej výrazne nezmenila.

V kolekcii fotiek nechýbajú ani zábery na jej manžela, ako spolu s ňou oddychuje pod palmou. V instastories k tomu napísala: "Posledný západ slnka v tomto roku". Na ďalšej, veľmi veselo pôsobiacej fotke, manželský pár zapózoval, keď sa už ohlasoval príchod nového roku a Sarah mala na hlave novoročný klobúk.  "Dovolenková fotka... prijímam odpovede na hádanku, čo robím na tej poslednej (asi to nebudete mať správne)," žartovne poznamenala v jej popise fotky, kde v noci mávala niečim bielym v ruke v hnedých flitrových šatách.

Sarah s Frediem oslavujú už 20 rokov manželstva, ako mladí herci si zahrali spolu aj kultovom horore z 90. rokov Viem, čo ste robili minulé leto: 

K dokonalej idylke pridala aj fotografie ich detí, 13-ročnej Charlotte a 10-ročného Rockyho. Túto veselú rodinnú dovolenku v tropickom raji si manželia dopriali iba pár mesiacov po tom, ako v septembri oslávili 20-ročné výročie sobáša. Na sociálnych sieťach pripomenuli žartom moderátorovi Howardovi Sternovi, ako sa pred ich svadbou v roku 2002 stavil s Prinzeom o jeden milión dolárov, že ich manželský zväzok dlho nevydrží. "Oh, určite to vydrží," odporoval mu vtedy budúci ženích a mal pravdu. Snáď je 20 rokov dosť dlho na to, aby mal stávku už dávno vyplatenú.

Takto vyzerá Sarah v ružových Barbie plavkách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie