Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
To je ale prekvapenie! Jedna z hviezdnych hereckých dvojičiek sa v tajnosti VYDALA!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Jedna z hviezdnych hereckých dvojičiek sa v tajnosti VYDALA!

Zdroj: Instagram/AO

Azda niet človeka, ktorý by nemal rád veľmi úspešný sitcom z 90. rokov s názvom Plný dom. Takmer 200 častí bavilo divákov po celom svete a niet pochýb, že medzi najrozkošnejšie obyvateľky seriálového domu patrili malé dvojičky. Dnes majú Mary-Kate a Ashley 36 rokova už dávno sa nepohybujú vo svete filmu, zato presedlali na módu. A zjavne aj vo veciach lásky majú pestrý život.

​Kým Mary-Kate sa minulý rok rozviedla po šiestich rokoch manželstva s výrazne starším finančníkom Olivierom Sarkozym, jej sestra Ashley sa evidentne tohto zväzku nezľakla. Aktuálne obletela svet správa, že sa rozhodla vstúpiť do manželstva so svojím dlhoročným priateľom Louisom Eisnerom.

Televízna hviezda, ktorá sa stala magnátkou v oblasti vysokej módy a 33-ročný výtvarník si 28. decembra povedali áno na súkromnom obrade v dome v Bel-Air v Kalifornii, uviedol portál Page Six. Na obrade bolo len "niekoľko desiatok hostí a na neskoršom večierku sa zúčastnilo asi 50 ľudí".

Pripomeňte si dvojičky ako rozkošné dievčatká v sitcome:

Dvojica sa dala dokopy v roku 2017, ale na verejnosti sa spolu objavujú len zriedkavo. Výnimku spravili po prvýkrát na červenom koberci len v septembri 2022. Nenápadný pár vtedy podporil Louisovho otca, právnika Erica Eisnera, na galavečere pre jeho štipendistov Young Eisner Scholars. Ženíchovou matkou je Lisa Eisnerová, návrhárka šperkov a niekdajšia redaktorka časopisu Vogue na západnom pobreží.

Ashley s jej manželom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Olsen (@ashleyolsens)

Minulý rok 33-ročný Eisner zdieľal fotografiu svojej priateľky, ako spolu chodia na túry. Zdá sa, že tento zväzok bol uzavretý skutočne z lásky a mnohí Ashley držia palce, aby jej manželstvo, na rozdiel od jej sestry, vydržalo.

Najčítanejšie