Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Vydesená Prachařova láska Sára! Posadnutý ctiteľ, prenasledovanie a taška s TÝMTO obsahom!
Zdielať na

Vydesená Prachařova láska Sára! Posadnutý ctiteľ, prenasledovanie a taška s TÝMTO obsahom!

Zdroj: Profimedia

Pre mnohých je veľkou túžbou byť slávny. Závidia nevšedný život hviezdam, ktoré žijú na výslní, ale neuvedomujú si pritom, že to má aj svoje tienisté stránky. Nedávno bola verejnosť šokoval prípad, keď do obydlia speváčky Dary Rolins vnikol jej vytrvalý stalker, ale našťastie jej priateľ Pavel Nedvěd voči nemu tvrdo zakročil. Ktovie, ako by to dopadlo, keby bola doma sama. Vlani sa na stalkerov okolo jej domu posťažovala aj Lucka Vondráčková. Skúsenosti má v tomto smere aj mladá herečka Sara Sandeva (25), ako sa sama priznala.

​Ruka v ruke s popularitou prichádzajú aj problémy s masou ctiteľov slávnych osobností. V zahraničí nevychádzajú hviezdne celebrity z domu bez bodygardov. Pri ich vysokých príjmoch si to môžu dovoliť a dobre vedia, že im to za to stojí. V oveľa finančne skromnejších podmienkach malého trhu Česka či Slovenska si to ale snáď nikto z hercov a spevákov len tak nemôže dovoliť, a tak im neostáva iné, ako čeliť obavám. Najmä, ak ide o ženy. Medzi ich obdivovateľmi sa totiž nájdu aj psychopati, či psychicky nevyrovnaní jedinci.  

O nepríjemnom zážitku sa pre časopis Story vyrozprávala priateľka Jakuba Prachařa, Sara Sandeva. Bolo to na začiatku jej hereckej kariéry, keď mala iba pätnásť rokov. Už vtedy mnohých mužov zaujala svojou nevšednou krásou, ktorá má azda základ aj v jej macedónskych koreňoch. Slávu si ale získala v Česku, no veľké úlohy dostáva aj v Srbsku. Nebolo jej všetko jedno, keď mimoriadne zaujala jedného diváka, ktorý pravidelne chodil do divadla na jej predstavenia. "Jedného dňa prišiel za mnou do divadla po predstavení. Bol celý v čiernom, uklonil sa, pozdravil a povedal: ´Ja som váš temný tieň´," zverila sa so svojím čudným zážitkom.

Tereza nedávno nakrúcala seriál v Srbsku, musela oprášiť svoje jazykové znalosti: 

Tento zvláštny Sarin ctiteľ ale pridal aj ďalšie prekvapenie. "Odovzdal mi tašku, v ktorej bol môj portrét, list od neho a odišiel. Bolo to desivé," dodala mladá herečka, ktorá bola správaním neznámeho muža poriadne vydesená.. "Vzhľadom k tomu, že som mala iba pätnásť rokov, hneď som to povedala rodičom a len sme čakali, či ten pán príde do divadla znova. Bohužiaľ, prišiel, ale zároveň prišiel aj môj otec a mama, ktorí ho vzali nabok, porozprávali sa s ním a potom som ho už, našťastie, nikdy nevidela," uzavrela svoju desivú historku. Možno jej muž neplánoval ublížiť, no isté je, že takté správanie voči dieťaťu je rozhodne neakceptovateľné.

Sára je pekné žieňa, ktoré nemá núdzu o pozornosť mužov, niektorí sú však schopní zájsť za hranice slušného správania: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Najčítanejšie