Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agáta sa otázky na sex so Soukupom nezľakla! Prekvapivo úprimne odpovedala!
Zdielať na

Agáta sa otázky na sex so Soukupom nezľakla! Prekvapivo úprimne odpovedala!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Po zdravotných problémoch tehotnej Agáty Hanychovej (37), keď práve na Silvestra, ktorý spolu s partnerom Jaromírom Soukupom (53) a deťmi trávila v Alpách, dostala zápal pľúc sprevádzaný horúčkou, sa zdá byť už na tom lepšie. Je už doma v Prahe a má náladu odpovedať aj na otázky svojich sledovateľov na Instagrame. Jedna z nich bola riadne pikantná, ale odpovedala aj na tú s jej povestným ostrovtipom.

​Keď v lete na začiatku ich vzťahu strávila Agáta s Jaromírom mesiac v jeho letnom sídle v Marbelle, riadne to medzi nimi iskrilo. Dôkazom toho je aj Agátino prekvapivo skoré tehotenstvo. Podľa slov jej mamy, ktoré potvrdila aj ona, po dieťati túžil aj Jaromír a stalo sa. "Viem, že pán Soukup si bábätko veľmi želal. On s Agátou to plánovali cez leto," tvrdila koncom septembra pre ŽivotvČesku.cz Veronika Žilková.

Agáta svoj požehnaný stav komentovala slovami: "Toto tehotenstvo bolo plánované. Nie je to tak, že by sme si s Jaromírom, on vo svojom veku a ja vo svojom veku, povedali - wow, my sme nemali prezervatív, preto som tehotná... Takto to rozhodne nebolo!" Ako ona, tak aj Jaromír sa tešia s jej rastúceho bruška, ako je vidieť z  Agátiných fotografií s odhaleným narastajúcim bruškom a jeho nadšeného komentáru: "Krajšia a krajšia. Čarovnejšia a čarovnejšia. Moja Agáta." 

Agáta a Jaromír riešia aj otázku spoločného bývania, zdá sa však, že sa rodinka presťahuje do jeho luxusnej vily:

Zrejme práve nadšenie dvojice z meniacich sa tvarov počas tehotenstva budúcej mamy ich spoločného potomka, vyprovokovalo teraz jedného z ich fanúšikov k odvážnej otázke. "Ako prežívate sex v tehotenstve s Jaromírom?" padla intímna otázka počas Agátinho streamovania na Instagrame. Ona však obratom odpovedala, akoby ju to ani trochu nerozhodilo. "No, to je aspoň nejaká otázka. Skvelo. Myslím, že čím väčšie brucho, tým je to lepšie," nerozpakovala sa zakontrovať a ťažko bolo pritom rozpoznať, ako vážne a úprimne to myslí. Jej smiech totiž mohol svedčiť o tom, že vtipkuje, na druhej strane, aj v tehotenstve bývajú intímnosti veľmi príjemné.

Tehotenstvo Agáty bolo vraj plánované a Jaromír po bábätku veľmi túžil: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie