Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hanychová potvrdila ROZPRÁVKOVÉ meno pre dcéru! A má jasno aj ohľadom pôrodu!
Zdielať na

Hanychová potvrdila ROZPRÁVKOVÉ meno pre dcéru! A má jasno aj ohľadom pôrodu!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dieťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Na rozdiel od mnohých známych žien v očakávaní, influencerka Agáta Hanychová (37) sa netají pohlavím jej bábätka v brušku, ba dokonca prezradila už aj meno. Z množstva krásnych mien sa rozhodla pre také, ktoré si všetci pamätajú z kultovej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Agáta to potvrdila v instastories, aj keď leží so zápalom pľúc doma v posteli, nedokáže odolať tejto svojej obľúbenej činnosti.

​Hoci sa Agáta pomerne nedávno vyjadrila, že by sa chcela stiahnuť z verejného života, bol to zrejme iba jej chvíľkový tehotenský rozmar. "Verejný život žijem od svojich osemnástich rokov a už som z toho vyčerpaná. Prekáža mi ísť do obchodu a vidieť, že na mňa niekto pozerá. Z predstavy, že pôjdem na večierok, sa mi robí normálne zle. Kvôli práci idem, možno na pätnásť minút, pretože som to sľúbila, ale už ma to neteší. Mám pocit, že už ani nemám čo povedať... Možno je to tehotenskými hormónmi, neviem, ale tak to teraz cítim," zverila sa pred časom, krátko potom, čo spôsobila škandál svojimi vyjadreniami o orientácii Štefana Margitu či na margo figúry Jitky Čvančarovej.

Známa influencerka ale na svoje odhodlanie veľmi rýchlo zabudla a svoje súkromie a nálady každodenne odhaľuje aj naďalej, či už na Instagrame, alebo v jej televíznej relácii Holčičky. Už sa vrátila z pobytu v Alpách, kde ju aj s deťmi zobral po Vianociach Jaromír Soukup, aby aspoň trochu zabudla na smútok zo straty milovanej babičky Olgy. No ako na potvoru, práve tam dostala na Silvestra zápal pľúc. Teraz sa lieči antibiotikami doma a sotva si vraj dokáže urobiť čaj. Na odpovede na otázky jej "holčičiek" na Instagrame si ale nájde vždy čas.      

Agáta sa svojim "holčičkám" zveruje nielen na Instagrame, ale aj vo vlastnej šou v televízii jej partnera:

Hoci medzi mnohými celebritami, ako sa zdá, žiaľ, letí "trend" priviesť na svet dieťa cisárskym rezom, Agáta sa medzi ne neradí. "Chcela by som rodiť prirodzene. Obe moje deti prišli na svet tiež prirodzene, a tak dúfam, že sa mi to podarí aj tentokrát," zverila sa mama dcérky Mii (5) a syna Kryšpína (11), ktoré má z predchádzajúcich vzťahov s hercom Jakubom Prachařom a Mirkom Dopitom. 

V rodine Agáty sú netradičné a rozprávkové mená už zvykom, po Kryšpínovi či Kordulke príde na svet malá Rozárka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No najviac potešila sledovateľky úprimnosťou ohľadom mena pre jej očakávaného tretieho potomka s Jaromírom Soukupom. "Pre dievčatko máme vybrané meno Rozárka. A pre chlapca nemáme žiadne, pretože vieme, že to bude dievčatko,potvrdila to, čo už pred časom spomínala, ako jedno z jej favoritných mien. Základ mena rosa pochádza z latinčiny a v preklade je to ruža alebo ružová, čo je obvyklá farba spojená s dievčatkami. Teraz je ale najdôležitejšie, aby sa dala Agáta rýchlo dokopy, najmä bez následkov pre jej dcérku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie