Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pozadie desivej nehody hviezdneho herca je už známe! A ozval sa priamo ON, hoci v hroznom stave!
Zdielať na

Pozadie desivej nehody hviezdneho herca je už známe! A ozval sa priamo ON, hoci v hroznom stave!

Archívna reportáž

Z marveloviek o Avengeroch sa stala kultovka

Fanúšikmi hviezdneho herca, jedného z Avengerov, 51- ročného Jeremyho Rennera poriadne otriasla správa o jeho vážnej nehode. Spočiatku bolo známe len to, že k nehode došlo v súvislosti so snehovou kalamitou v oblasti neďaleko Rena, kde býva, a že je vo vážnom stave. Neskôr pribúdali detaily nehody, až sa ozval samotný herec.

​Jeremy bol hospitalizovaný 1. januára po tom, čo mu mohutný snehový pluh, nazývaný Snowcat, nešťastnou náhodou prešiel cez nohu. K incidentu došlo podľa TMZ neďaleko od Jeremyho domu pri jazere Tahoe v Nevade po tom, ako oblasť na Silvestra zasiahla mohutná zimná búrka. Publikácia uviedla, že Jeremyho sused, ktorý je lekár, videl, že Jeremy stráca veľa krvi zo zranenia, a tak mu "dal na nohu škrtidlo, kým neprišli leteckí záchranári".

Zástupca herca v utorok pre People uviedol, že Renner v nedeľu "odpratával sneh z príjazdovej cesty, aby členovia jeho rodiny mohli odísť z domu po tom, čo spolu strávili Nový rok. Pomáhal tiež odpratávať sneh z domu svojho suseda, keďže všetci tam boli 24 hodín bez elektriny a napadlo veľké množstvo snehu." Žiaľ, nevedno presne ako sa stalo, že v jednom momente sa akčný hrdina ocitol pod snežným pluhom.

Renner bol dvakrát nominovaný na Oscara, no zrejme najviac si ho budú ľudia pamätať ako Avengera:

Hviezdu seriálu Starosta Kingstownu po nehode previezli vrtuľníkom do neďalekej nemocnice. Po tom, ako sa správa o Jeremyho nehode dostala na verejnosť, jeho zástupca pre Deadline uviedol, že herec je v nemocnici v kritickom stave. Druhého januára herca operovali. "Môžeme potvrdiť, že Jeremy utrpel tupé poranenie hrudníka a ortopedické zranenia a dnes, 2. januára 2023, podstúpil operáciu. Vrátil sa z operácie a zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti v kritickom, ale stabilizovanom stave," uvádza sa vo vyhlásení.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

A konečne v utorok večer sa ozval aj samotný Renner, dokonca priložil aj fotku z nemocnice. "Ďakujem vám všetkým za milé slová. Som teraz príliš rozbitý, aby som mohol písať. Ale posielam vám všetkým lásku," napísal zjavne totálne "dobitý" herec. Okamžite mu začali prúdiť státisíce srdiečok a povzbudivých slov aj od hviezdnych kolegov, ako je Thor, teda Chris Hemsworth, režisér Avengerov Taika Waititi, Heidi Klum či Penelope Cruz. Všetci veria, že sa dá rýchlo do poriadku a aj jeho noha ostane bez následkov na svojom mieste.

Zdielať na

Najčítanejšie