Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
S tehotnou Agátou je zle, má zápal pľúc! Už je vonku aj presný termín pôrodu!
Zdielať na

S tehotnou Agátou je zle, má zápal pľúc! Už je vonku aj presný termín pôrodu!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Na koniec roku 2022 nebude mať zaiste Agáta Hanychová (37) pekné spomienky. Strata jej milovanej babičky Olgy (†98) bola veľká rana a jej partner Jaromír Soukup (53) videl ako dobré riešenie ju spolu s deťmi vziať do Álp. Agáta mu za to vyjadrila vďaku a všetko sa javilo fajn, pokiaľ neochorela.

Agáta už z Álp hlásila mizerný Silvester, keď chorá ležala na gauči a musel sa o ňu starať jej priateľ. No ani po návrate domov sa jej stav nezlepšil a v instastories priznala, že má zápal pľúc. "Netuším, kde som to chytila, ale prvýkrát som schopná si spraviť maximálne čaj, inak ležím," napísala a skutočne tým svoje sledovateľky znepokojila. V tehotenstve to rozhodne nie je len tak, tobôž horúčky, pričom Agáta priznala, že mala aj vyše 39 stupňov.

Našli sa aj také sledovateľky tejto populárnej influencerky, ktoré jej šplechli do tváre, že si za to môže sama, keď vyvádza na snehu. Agáta však správne kontrovala, že z dvoch jázd na snowboarde človek zápal pľúc nedostane, musela tam byť zrejme iná príčina. Ostáva veriť, že sa z toho dostane a jej tehotenstvo choroba nijako nepoznačí.

Agáta si bude musieť dať pauzu nielen v zimných radovánkach, ale aj v práci s nakrúcaním Holčičiek:

 Termín pôrodu už Agáta prezradila na Instagrame, má to byť práve na jej narodeniny, 28. apríla."Keď sa narodí, to už bude mať 38 rokov, a to je, myslím si, pravá chvíľa na tretie dieťa," uviedla nedávno Žilková pre ŽivotvČesku.cz. "Dúfam, že ako každú matku tretie dieťa upokojí, tak aj Agátu a bude už pokojná matka, ktorá si užíva bábo a rodičovstvo. Dve predtým mala skoro, teraz je to ideálny vek," dodala nadšená nastávajúca trojbabička.

Termín pôrodu Agáta zverejnila na Instagrame, ten sa zhoduje s jej dátum narodenia:

Instagram/AH

Pre Agátu je opäť oporou jej zrelý partner, ktorý sa o ňu stará v chorobe, no snaží sa ju aj usmerňovať. Zrejme aj jej rozhodnutie, že už v Alpách už po dvoch jazdách nebude pokúšať osud na snowboarde ovplyvnil aj Jaromír. Čas venovala radšej svojej dcérke, ktorá sa učila lyžovať v lyžiarskej škole pre deti. Jej myšlienky sú ale ešte stále s jej zosnulou babičkou a nevie sa ubrániť slzám. "Veľmi vzácna chvíľka, deti sa hrajú a ja už asi minútu neplačem, tak snáď to tak zostane aj na budúci rok," smutne s trasúcim sa hlasom vo videu z Álp priznala, ako sa cíti. Snáď sa rýchlo vylieči a bude môcť opäť skočiť pred kameru, čo jej prináša azda najviac rozptýlenia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie