Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hviezdny herec je v nemocnici v kritickom stave, mal nehodu pri odhŕňaní snehu!
Zdielať na

Hviezdny herec je v nemocnici v kritickom stave, mal nehodu pri odhŕňaní snehu!

Zdroj: Instagram/JR

V Spojených štátoch amerických zúri už nejaký čas skutočne krutá zima. Snehové búrky spôsobili výpadky elektriny, aj záľahy snehu do bodky napĺňajúce najhoršiu predstavu o kalamite. So snehom sa pasovala aj hollywoodska hviezda, herec dvakrát nominovaný na Oscara, Jeremy Renner (51). Nedopadlo to dobre.

​Hollywoodska hviezda Jeremy Renner je v "kritickom, ale stabilizovanom stave" po tom, ako ho po "nehode súvisiacej s počasím" previezli do nemocnice. Hovorca herca pre portál Deadline uviedol, že 51-ročný herec bol v nedeľu letecky prevezený do nemocnice po incidente, ku ktorému došlo, keď odhŕňal sneh. Hovorca dodal, že Renner je so svojou rodinou a "dostáva vynikajúcu starostlivosť".

Hoci miesto incidentu nebolo zverejnené, hviezda marveloviek údajne vlastní nehnuteľnosť pri jazere Tahoe, ktoré je vzdialené približne 25 míľ od Rena. Renner už v decembri na Twitteri informoval o snehu na svojom ranči v USA a napísal: "Sneženie pri jazere Tahoe nie je žiadna sranda." Rozsah zranení, ani ako presne k zjavne nešťastnej nehode došlo, zatiaľ nezverejnili. Jeremy, ktorý si zahral Hawkeyeho vo filmoch od Marvelu, v súčasnosti žiari v seriáli Starosta Kingstownu.

Postava z Marveloviek, Hawkeye, ktorého si zahral Renner, dostala aj vlastný film:

Na Silvestra región zasiahla zimná búrka, v dôsledku ktorej zostalo 35 000 domácností bez elektriny. Incident sa odohral v čase, keď v dôsledku snehových búrok zahynuli po celých USA desiatky ľudí. Arktický vietor rozvíril silný vietor a sneh, ktorý uväznil niektorých obyvateľov v ich domoch so snehovými závejmi a vyradil z prevádzky desaťtisíce domov a podnikov. Rozsah búrky bol takmer bezprecedentný a tiahol sa od Veľkých jazier pri Kanade až po Rio Grande na hraniciach s Mexikom.

Do istej doby su herec sneh užíval:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Najčítanejšie