Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rozchod na Vianoce! Klebetí sa, že tento vzťah bol možno len na oko!
Zdielať na

Rozchod na Vianoce! Klebetí sa, že tento vzťah bol možno len na oko!

Archívna reportáž

Okolo hviezdneho hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria ( 48) sa točilo vždy veľa žien. On ale uprednostňuje zásadne len mladé modelky maximálne do dvadsaťpäť rokov, čoho dôkazom bol aj jeho pomerne nedávny rozchod s argentínskou modelkou Camilou Morrone krátko po dovŕšení jej 25 rokov. Hneď nato ho zachytili paparazzi v Saint Tropez s novou kráskou s extrémne dlhými nohami, modelkou Mariou Beregovou (22), pochádzajúcou z Ukrajiny. Tento románik ale trval veľmi krátko, oveľa viac vzruchu spôsobil jeho prekvapujúci nový vzťah so supermodelkou Gigi Hadid (27).

​Podľa veku je modelka Gigi už za zenitom vzhľadom na doterajšie kritériá na vek priateliek Leonarda DiCapria. Dokonca má už aj dvojročnú dcérku Khai s jej exfrajerom, popovou hviezdou Zaynom Malikom, s ktorým ukončila vzťah v októbri 2021. Podľa všetkého je už ale koniec aj so vzťahom s Leom. Herca totiž videli s novou kráskou po boku. Ešte koncom novembra zdroj pre Page Six uviedol, že DiCaprio a Hadid "sa majú veľmi radi, ale ani jeden z nich nechce teraz nič vážne". K tomu zdroj ešte dodal, že prioritou Gigi je jej dcéra.

Keď Leo oslavoval v novembri svoje 48. narodeniny,  Gigi sa ich nezúčastnila. Zdroj blízky hercovi vysvetľoval, že "Gigi nemá energiu behať za DiCapriom" s jeho neustálym cestovaním v spojení s nekonečnými párty. "Jeho rutinný spôsob života  je pre ňu príliš náročný," dodal. Pritom s tým ale mal herec počítať, keďže údajne ho na Gigi priťahovala jej "zrelá" osobnosť a imponovala mu vraj aj skutočnosť, že je už matkou. Fámy o ich "spoznávaní" sa objavili v septembri po tom, ako dvojicu videli na spoločnej párty počas newyorského týždňa módy. "Veľmi sa mu páči, že má svoj život usporiadaný," povedal vtedy zdroj pre People. "Má dieťa a je zrelá. Chce byť s niekým, kto má rovnakú predstavu o dobrých veciach a politické názory ako on," tvrdil zdroj.

Takto prichytili paparazzi ešte na jeseň 2022 Gigi a Lea na rande v newyorskej reštaurácii Cipriani:

DiCapria bolo však už pred vianočnými sviatkami vidieť s novou tvárou, modelkou Victoriou Lamas (23). Po tom, ako paparazzi spozorovali, že s ňou opúšťa losangeleský klub Birds Streets, kde Leo usporiadal veľkolepú predvianočnú párty, v nich videli nový pár, ale viaceré zdroje tieto chýry popreli. "Tentoraz na tom nie je nič pravdy. Sedeli (nie vedľa seba) na veľkej skupinovej večeri," uviedol na vysvetlenie očitý svedok. Dodal, že v aute, v ktorom odchádzali z klubu, bolo "niekoľko ďalších osôb." Gigi a Leo by tak mohli byť pokojne spolu aj ďalej, no vyvstala otázka, či vôbec pár tvorili. Širia sa klebety, že mohlo ísť len o marketingový ťah, ktorý vraj zosnovala Gigina mama Yolanda. Chcela vraj vzbudiť okolo dcéry rozruch a DiCapriovi trochu pomôcť odbúrať vtipy o jeho mánii pre ženy do 25 rokov. Nuž, asi sa to tak celkom nepodarilo.

​Bella si užívala zimné radovánky na horách v celebritnom Aspene:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Súvisiace články

Najčítanejšie