Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Sajfa zverejnil fotku s pološialeným výrazom, svojím činom mnohých poriadne pohoršil!
Zdielať na

Sajfa zverejnil fotku s pološialeným výrazom, svojím činom mnohých poriadne pohoršil!

Archívna reportáž

Sajfove televízne začiatky sa spájajú s TV JOJ

Človek čaká celý rok na ten jeden krásny, dokonalý, radostný deň a zrazu je to preč. Každé Vianoce pritom stoja aj kopu nervov pri prípravách, o peniazoch nehovoriac, ešteže na ten stromček sa človek môže pozerať dlhšie, ako len na Štedrý večer. Tradícia v našich končinách hlása, že na Tri krále sa už dáva preč, no sú aj takí, ktorí potiahnu dlhšie, ale aj naopak - niektorí sa vianočnej atmosféry zbavujú hneď po sviatkoch.

​V ostatných rokoch sa rozšíril zvyk postaviť a vyzdobiť stromček už pred Vianocami, už pomaly kdesi v polovici adventu. Má ísť o predĺženie vianočného pocitu, no natíska sa otázka, či by nebolo lepšie si ho predlžovať po Štedrom dni. U Cifrovcov sa s tým ale nebabrú, evidentne k týmto sviatkom zbytočne nelipnú.

Matej a Veronika sa na Vianoce pochválili skutočne prekrásnym, vysokým stromčekom, ukážkovou jedličkou. Na Štedrý večer sa Veronika s malou Sárou nahodili do krásnych ružových šiat v dokonalej vianočnej atmosfére. O to väčšie prekvapenie je, že to tak rýchlo zabalili.

Matej s Veronikou sa našli, zjavne majú mnoho spoločných záujmov:

​Skutočne len málokto sa zbavuje vianočného stromčeka ešte pred Novým rokom. Väčšina azda na sviatok Troch kráľov, ale štyri dni po Vianociach je rarita. U Cifrovcov to evidentne poňali práve takto. "Je čas uvoľniť priestor na veľkonočnú výzdobu. Doba je rýchla... (výraz v tvári mi spôsobili trojdňové antibiotiká)," napísal Sajfa k fotke, kde drží v ruke pílku a polovica stromčeka je už dole.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Nuž, ak im to nie je ľúto, tak skoro, nech si každý robí čo chce. Inak to ale vidia Sajfovi fanúšikovia. V komentároch sa spustila priam búrka názorov a zdá sa, že väčšina nemala veľmi pochopenie pre tento krok. Niektorí písali priam o hriechu, iní sa vyjadrovali k spôsobu zbavovania sa stromčeka, ďalší upozorňovali, že ho nemá páliť v krbe, pričom zjavne nič také ani nerobil. Najlepšie túto "aféru" zaklincovala jedna z komentujúcich: "Aký by bol svet krásny, keby sa každý staral o svoj vianočný stromček a názory na stromčeky iných si nechal pre seba a nezakydával nimi verejný priestor". Bolo by azda najlepšie, keby si ľudia tento názor osvojili pri všetkých témach, kde sa práve niekto nepýta na názor...

Najčítanejšie