Skoro jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Útek na hory! Soukup uniesol Agátu z domu smútku, bude zase riskovať?
Zdielať na

Útek na hory! Soukup uniesol Agátu z domu smútku, bude zase riskovať?

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Pre Agátu Hanychovú (37) sa vianočné sviatky skončili smutne. Na druhý sviatok vianočný rodinu navždy opustila najstaršia členka, Olga Žilková (†98). Pre Agátu to bola veľká rana, s babičkou trávila veľmi často svoje detstvo, keď sa jej mama Veronika Žilková (61) venovala svojej hereckej kariére. Bola pre ňu veľkým vzorom a milovala ju natoľko, že s ňou často trávila chvíle aj posledné roky, keď si ju zobrala do opatery Žilková, ktorá kvôli nej dokonca prišla predčasne počas pandémie covidu z Izraela, kde bol jej manžel veľvyslancom, aby nebola izolovaná v domove pre seniorov.

​Možno pani Olge práve spoločnosť jej dcéry Veroniky a vnučky Agáty pomohla dožiť sa tak vysokého veku v relatívnom zdraví a pohode. Mala neustále nejaký program, keď s ňou Agáta dokonca občas streamovala na Instagrame, ba podarilo sa jej ju dokonca predstaviť len začiatkom decembra aj ako hostku v jej novej televíznej relácii Holčičky. Tam staručká pani odkázala všetkým, že "by sa mali správať tak, aby si za každého ohľadu a režimu zachovali rovnú chrbticu. Mali by byť féroví a nikomu, ani zvieraťu, neubližovať". No neboli to jediné múdre slová, ktoré povedala a je jasné, že Agáta mala obrovské šťastie, že mala takú starú mamu.

Pani Olga Žilková bola veľmi čiperná, temperament po nej zrejme zdedila aj Agáta. Tá sa v polovici decembra v piatom mesiaci tehotenstva vybrala do zasneženej prírody, čo by nebolo zvláštne, ak by sa nepostavila na snowboard. To je v piatom mesiaci už pomerne odvážne. "Prvý snowboard s Kryšpou... na kopčeku, ktorý neviem, či sa dá nazvať svahom,"  pochválila sa fotkou na svojom profile Instagramu a jej sledovateľky tým poriadne pohoršila a nabádali ju k opatrnosti. Ona sa len zasmiala a odkázala im, že na budúci týždeň sa chystá do Álp.

Agáta funguje, športuje a pracuje, akoby ani nebola tehotná, naplno zarezáva aj pri nakrúcaní svojej šou Holčičky: 

Fotkami z Álp sa už nepochvália, no je možné, že sa výlet len presunul. Až teraz sa totiž opäť ukázala na svahu. Zdá sa, že jej priateľ, multimilionár Jaromír Soukup, sa rozhodol Agátu "uniesť" z domu smútku, kde jej všetko pripomínalo starú mamu. "Mám najlepšieho muža. Jaromír zobral celú partiu a vezie nás preč," informovala svoje "holčičky" Agáta na svojom profile Instagramu. Snáď tam Jaromír na ňu dozrie, aby sa nepreceňovala,  neublížila si a neriskovala zdravie ako svoje, tak aj ich očakávanej dcérky. No nepochybne príde aspoň na iné myšlienky.

Jaromír zobral svoju milú na hory, rakúske Alpy si užíva aj Mia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie