Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Kariéra českej hviezdy skončila pre drogy! Po dlhej dobe sa spevák ukázal, je to šok!
Zdielať na
Hudba

Kariéra českej hviezdy skončila pre drogy! Po dlhej dobe sa spevák ukázal, je to šok!

Zdroj: Instagram(MP)

Tak, ako nemálo ľudí zo šoubiznisu, aj spevák Michal Penk (53) si prešiel peklom, keď podľahol závislosti od drog. Stálo ho to aj úspešne sa rozvíjajúcu kariéru. Zdá sa, že toto ťažké obdobie má už za sebou a fanúšikovia by si želali jeho úspešný návrat k mikrofónu. Sám sa o to snaží a čoraz častejšie sa priaznivcom ozýva aj na sociálnej sieti.

Michal Penk skutočne príjemne prekvapil, keď sa začal opäť ukazovať fanúšikom. Hoci už nie je najmladší, stále nestratil svoj chlapčenský šarm a udržiava si aj rovnaký účes. Treba povedať, že mnohých šokoval, ale v tom najlepšom zmysle. Právom sa obávali o jeho zdravie, ale aj formu - predsa len, tvrdé drogy človeka poznačia. Michal mal zjavne šťastie a škody navonok nie sú veľké.

Nejaký čas sa opäť venuje aj hudbe. Skladá nové piesne pre seba a svojich kolegov. Jednu pieseň napísal aj pre Karla Gotta (†80) a poslal mu ju ešte za jeho života. Bolo to v roku 2019, ale spevák ani jeho manželka na jeho ponuku nereagovali. Pokus zopakoval tento rok na jar pre zmenu pre Dominiku Gottovú, ktorú poznal kedysi z barov, kde pracovala. "Michal mi telefonoval, že na ponuku piesne od nej nemá žiadnu odozvu, tak mi ju chcel poslať, aby som ju mala pri sebe a prípadne ju ponúkla niektorému z umelcov," priznala najstaršia Gottova dcéra pre Ahaonline s odkazom na jej "macochu". Prijala ju s vierou a odhodlaním, že sa jej podarí splniť jeho prianie a nájde niekoho zo spevákov, ktorí by ju chcel a mohol zaspievať. 

Vypočujte si pieseň O bláznech od Michala Penka z roku 1992:

Spevák a skladateľ Michal Penk patril koncom osemdesiatych rokov minulého storočia k jedným z dievčenských idolov. Bol až anjelsky pekný a mal pár mega hitov ako Odpusťe nám, Stín, či O bláznoch. Účinkoval so skupinou Lucie ako jej prvý spevák, potom ho zlákal do svojho orchestra Ladislav Štaidl. Sám seba si zahral v komédii Kanárska spojka, ku ktorej zložil aj hudbu. Zložil niekoľko piesní aj pre Ivetu Bartošovú, s ktorou jeden čas aj chodil. Tá sa s ním rozišla kvôli Štaidlovi, ktorú s ním zoznámil. Neskôr, v roku 1994, prepadol drogám a svoju povesť spolu s kariérou si pokazil. 

Michal Penk sa po dlhšom čase opäť objavil na sociálnych sieťach, čím potešil mnohých jeho fanúšikov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa #MichalPenk (@michal.penk)

 "Rozišli sme sa vtedy s Ivanou, s ktorou mám syna. Nechcel som byť doma sám a začal som chodiť na nesprávne miesta. V takých chvíľach máte pocit, že keby tam boli vaši rodičia, povedali by vám, nech mažete domov. Ja som to však neurobil a to bola chyba,"  vysvetľoval spevák v roku 2019 pre iDnes.cz, čo ho priviedlo do drogovej závislosti, z ktorej sa mal už pred rokmi po liečení dostať. Pokúšal sa dostať späť na výslnie, ale vytúžený úspech sa nekonal a zas sa vrátil do samoty súkromia. Teraz sa z nej opäť vynoril a zdieľal svoju fotku na Instagrame. "Michal, vyzeráte úžasne, akoby ste zastavil čas. Držím päste a nejakú novú pieseň prosím," stálo v jednom komentári. "Michal, vyzeráte báječne a dúfam, že sa aj báječne cítite," pridala svoj obdiv ďalšia a podobné komentáre nemajú konca. Azda fanúšikov čoskoro vypočuje a príde s novou piesňou.

Súvisiace články

Najčítanejšie