Polojasno
10°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Populárny spevák, vnuk speváckej superhviezdy, zomrel náhle vo veku 31 rokov!
Zdielať na
Hudba

Populárny spevák, vnuk speváckej superhviezdy, zomrel náhle vo veku 31 rokov!

Starý otec Joa a jeho obrovský hit No woman, no cry

Len o štyri roky dlhšie, ako trvala krátka púť na tomto svete superhviezdy štýlu reggae, Boba Marleyho, žil jeho vnuk Jo Mersa. Správa o jeho náhlom a nečakanom skone vo veku len 31 rokov zasiahla fanúšikov tohto jedinečného hudobného štýlu.

​Jamajsko-americký reggae umelec bol údajne nájdený bez známok života vo svojom aute dnes ráno. Juhofloridská rozhlasová stanica WZPP tvrdila, že spevák nečakane zomrel na infarkt.  Streamovacia služba TIDAL potvrdila správu o jeho úmrtí poctou na Twitteri: "Navždy v našich srdciach. RIP Jo Mersa Marley".

Jo je synom speváka Stephena Marleyho, ktorý bol synom legendy reggae Boba Marleyho. Jo Marley, umeleckým menom Jo Mersa, v roku 2014 vydal svoj debutový album Comfortable, čím sa vydal v ich stopách. V roku 2021 vydal svoj druhý album Eternal. Hoci nedosiahol celosvetový úspech ako jeho dedo, vo svete reggae malo jeho meno cveng.

Vypočujte si jednu z najúspešnejších piesní zosnulého Jo:

Rádio WZP na Instagrame správu aktualizovalo: "Žiaľ, bolo potvrdené, že Jo'Mersa Marley, syn Stephena Marleyho a vnuk Boba Marleyho, nečakane zomrel na astmatický záchvat. Dnes ráno ho našli v jeho vozidle. Reggae umelec známy svojím hitom "Burn It Down" po sebe zanechal manželku a dcéru. Rodine Marleyovcov vyjadrujeme v tomto ťažkom období hlbokú sústrasť." 

Jo s rodinou a so strýkom Ziggym Marleym a jeho rodinou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jo Mersa (@jomersamarley)

Najčítanejšie