Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ani na druhýkrát to nevyšlo! Sklenaříkovej manželstvo sa rozpadlo!
Zdielať na

Ani na druhýkrát to nevyšlo! Sklenaříkovej manželstvo sa rozpadlo!

Archívna reportáž

Adrianu čaká zrejme druhý rozvod, prvý zažila pred desiatimi rokmi

Krásna Slovenka, ktorá sa ale vďaka modelingu preslávila vo Francúzsku natoľko, že si zahrala aj v obľúbenej rozprávke o Asterixovi po boku Gérarda Depardieu, zjavne nemá tak celkom šťastie v láske. Adriana Ohanian Sklenaříková (51) totiž aktuálne svetu oznámila, že aj jej druhé manželstvo sa skončilo.

​Rodáčka z Brezna zverejnila v instastories správu vo francúzskom jazyku, v ktorej oznamuje svojim sledovateľom, že jej manželstvo s bohatým podnikateľom Aramom Ohanianom (54), rodákom z Arménska, sa končí. Prekvapivo ale zvolila veľmi pekné slová, ide priam o vyznanie lásky, hoci so smutným podtónom. 

"Týchto pár riadkov píšem so zovretým srdcom. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili. Chvela som sa v kažom okamihu. Nikdy som sa nesmiala viac ako na tvojich slovách. Náš príbeh bol nádherný a tak veľmi som ho milovala. Napriek tomu sme sa dnes rozhodli ísť oddelenými cestami. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi ten najkrajší poklad - našu Ninu. Si a vždy budeš," napísala Adriana na sociálnu sieť pekné slová svojmu ešte stále manželovi. Či dôjde okamžite k rozvodu ale zatiaľ známe nie je.

Adriana veľmi túžila po druhom dieťati:

​Treba dodať, že trošku mätúci je údaj o 12 spoločných rokoch, keď oficiálne spolu začali chodiť len pred desiatimi rokmi a vzali sa v tajnosti v roku 2014, aby krátko po prvom súkromnom obrade v Monte Carle mali aj veľkolepú svadbu v Maroku. Pred 12 rokmi bola Adriana ešte stále vydatá za francúzskeho futbalistu Christiana Karambeua, žiadosť o rozvod podali až v roku 2011 a celý proces ukončili v roku 2012, po takmer 13 rokoch manželstva. Až potom priznala Adriana novú lásku.

Instagram/AS

​Z manželstva s Ohanianom vzišlo aj Adrianine jediné dieťa, 4-ročná dcérka Nina, ktorá sa na svojho otca nesmierne podobá. Pravdou je, že Sklenaříková naznačovala isté iskrenie vo vzťahu práve pri téme potomstva, keď ona veľmi túžila ešte po druhom bábätku, ale Aram o tom už nechcel ani počuť - mal deti aj z prvého manželstva. Ale či práve toto bol rozhodujúci moment, alebo je opäť v pozadí niekto tretí zatiaľ jasné nie je, hoci sa také komentáre objavujú aj na Adrianinom profile na Instagrame.

Najčítanejšie