Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Posledná rada pre Hanychovú od jej milovanej babičky! TÝMTO je povedané všetko!
Zdielať na

Posledná rada pre Hanychovú od jej milovanej babičky! TÝMTO je povedané všetko!

Zdroj: Instagram/AH

V rodine herečky Veroniky Žilkovej (61) bola najstaršou členkou jej, na svoj vek neuveriteľne čiperná, mama Olga. Herečka ju tak milovala, že počas pandémie sa vrátila z Izraelu, kde pôsobil jej manžel ako veľvyslanec, do Prahy, aby bola mame nablízku. Predsa len, zdravie je už v takom vysokom veku krehké a rodina chcela, aby s nimi bola milovaná babička čo najdlhšie. Iba pred zhruba dvomi týždňami ju mala ako hosťa Agáta v jej relácii Holčičky a nič nenasvedčovalo tomu, že zakrátko vo veku 98 rokov odíde na druhý svet. Stihla tam dať ešte Agáte, ale aj jej diváčkam, dobrú radu.

Olga Žilková bola počas vianočných sviatkov u svojej vnučky Marty, ktorá má tri malé dcérky. Dokopy mala tri deti, desať vnúčat a jedenásť pravnúčat. Práve na druhý sviatok vianočný odišla na večnosť, stihla sa tak ešte potešiť zo stromčeka a darčekov spolu s rodinou. Posledné roky väčšinou trávila Vianoce doma s dcérou Veronikou a obvykle dobehla aj vnučka Agáta, ale tento rok sa rozhodlo inak. Ako prvá oznámila túto smutnú správu Agáta. "R.I.P. Naša milovaná babička, prababička a mamička dnes odišla v pokoji do neba," napísala na Instagram zronená influencerka. Babička jej bola veľmi blízka, často zdieľala spoločné fotky na Instagrame, občas  s ňou aj streamovala pre jej sledovateľov a nechýbala ani v jej Holčičkách v televízii.

Stará pani hovorila vždy k veci a múdro, aj v Holčičkách dala všetkým televíznym divákom, vrátane vnučky Agáty, dobrú radu do života. "Ľudia by sa mali správať tak, aby si za každého ohľadu a režime zachovali rovný chrbát. Mali by byť féroví a nikomu, ani zvieraťu, neubližovať," odkázala jednoduché, no veľmi pravdivé slová divákom a obrátila sa k Agáte, aby ju povzbudila: "Teba mám vychovanú tak, že neublížiš". To by moholo byť považované za obrovský kompliment, no vzhľadom na Agátine nedávne nevhodné až arogantné vyjadrenie v Holčičkách o herečke Jitke Čvančarovej, či o vdovcovi po Hane Zagorovej, Štefanovi Margitovi, to tak celkom ale nevyzerá. Snáď si to už prostoreká Agáta konečne zoberie k srdcu ako jeden z posledných, dôležitých odkazov od babičky.

Agáta mala veľké šťastie, že ešte stihla svoju babičku pozvať do svojej relácie, a tak si mohli mnohá vypočuť jej milé, múdre slová:

Na babičku zaspomínala Agáta aj videom so sériou fotografií so slovami: "Toto bude ťažké.... Strašne...", načo dostala množstvo súcitných komentárov aj od známych tvárí ako sú Dagmar Havlová, Monika Absolonová, či Dominika Mesárošová. Jej sestra Kordula Stropnická (17) babičke odkázala do neba: "Navždy v našich srdciach, milujeme ťa, baboli." Na svoju milovanú mamu spomínala aj Veronika Žilková na sociálnej sieti. "Žena, ktorú 98 rokov bavil život, učme sa radovať," vyzvala svojich sledovateľov. Od skúsenej, vždy optimisticky naladenej staručkej dámy, by sa iste dalo toho veľa učiť, iste aj to, ako vedela držať spolu s rodinou a naučila tomu aj Veroniku a Agátu, pre ktoré znamená rodina najviac. Kiežby jej odkaz žil čo najdlhšie.

Agátina sympatická babička Olga bola miláčikom publika:  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie