Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
To je ale bruško! Vážne chorý Bruce Willis má dôvod na veľkú radosť!
Zdielať na

To je ale bruško! Vážne chorý Bruce Willis má dôvod na veľkú radosť!

Archívna reportáž

Po ťažkom začiatku roku, keď sa rodina Bruce Willisa (67) konečne rozhodla oznámiť, že odchádza do hereckého dôchodku, pretože trpí afáziou, prichádza na jeho konci s dobrou správou. Najstaršia dcéra tohto herca, postihnutého poruchou mozgu, ktorá ovplyvnila jeho schopnosť komunikovať, očakáva svoje prvé dieťatko. Za nejaký čas sa tak stane Bruce po prvýkrát starým otcom. Už pár rokov si to veľmi želal, najmä by bol rád, keby to bol chlapček, lebo žien má v rodine okolo seba neúrekom. So súčasnou aj bývalou manželkou má dokopy päť dcér.

​Na začiatku jari oznámila Rumer Willis (34) v príspevku na svojom profile na Instagrame šokujúcu novinu o vážnom zdravotnom stave jej otca Bruce Willisa. Diagnostikovali mu afáziu, ochorenie mozgu. "V dôsledku toho a s veľkým uvážením Bruce odstupuje od kariéry, ktorá pre neho toľko znamenala," prezradila v príspevku smutnú skutočnosť, ktorú rodina nejakú dobu utajovala pred verejnosťou. Pod príspevok sa podpísali aj jej sestry Scout (31), Tallulah (28), Mabel (10) a Evelyn (8), mama Demi Moore (60) a Bruceova súčasná manželka Emma Heming Willis (44).Všetky sa svorne snažia byť niekdajšiemu akčnému hrdinovi oporou.

Ešte v novembri 2020 Rumer prezradila, že otec na ňu počas karantény tlačil, aby mala dieťa. "Tak by som bol rád, keby si mala syna, pretože potrebujem v tejto skupine nejakú mužskú energiu," zavtipkoval, ale vraj sa nad tým vážne zamyslela. "Má päť dcér a moju mamu a moju nevlastnú mamu. Je tam jednoducho veľa ženskej energie," uznala, ale povedala si, že je dôležité s dieťaťom počkať, až vstúpi do jej života ten pravý. Tento rok ho zrejme našla a uznala, že talentovaný hudobník a frontman skupiny Vista Kicks Derek Richard Thomas, by mohol byť dobrým otcom jej dieťatka. To, že spolu chodia, oznámili na Instagrame len 15. novembra a tento utorok prezradili, že očakávajú spolu dieťatko. Zverejnili tri fotky, kde sa Rumer pýši poriadne zaguľateným bruškom.

Nie každý vie, že Bruce nie je len dobrý herec, ale aj spevák. Vypočujte si pieseň Under the Broadwalk:

Veľmi sa tešia aj jej rodičia Bruce a Demi, ktorí sú si blízki aj po ich rozchode v roku 2000. Moore zareagovala na dcérine oznámenie komentárom. že "vstupuje do svojej éry sexy bláznivej neviazanej starej mamy". Tallulah mamu k fotke, na ktorej Thomas bozkáva sestrine bruško, parafrázovala na Instagrame vetou: "Vstupujem do éry sexy bláznivej neviazanej tety." Scout zas napísala iba "Plačem"ale v ďalšej vete sa nazvala tiež "sexy bláznivou neviazanou tetou". Demi v stredu zdieľala fotografiu z ultrazvukového vyšetrenia Rumer, kde nad ňou pózovala s dcérami a psom Pilafom a odkázala jej: "Mám z teba obrovskú radosť. Je mi cťou byť svedkom tvojej cesty k materstvu a nemôžem sa dočkať, až toto bábätko privítame na svete!" Rumer pogratulovala aj otcova manželka Emma, ale aj viacero hollywoodskych hviezd.

Rumer sa čoskoro stane po prvýkrát mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Súvisiace články

Najčítanejšie