Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Posledný krok v odstrihnutí sa od Brzobohatého! TOTO sa stane v živote Taťány 1. januára!
Zdielať na

Posledný krok v odstrihnutí sa od Brzobohatého! TOTO sa stane v živote Taťány 1. januára!

Archívna reportáž

Za posledný rok sa toho v živote krásnej modelky a Miss World Taťány Kuchařovej udialo naozaj veľa. K tomu najvážnejšiemu iste patril rozvod s jej exmanželom Ondřejom Brzobohatým (39). Tesne pred Vianocami, presne 23. decembra, oslávi 35 rokov a rozhodla sa, že už s ním nechce mať vôbec nič spoločné.

​Úspešná modelka a bývalá Miss World sa zrejme doteraz celkom nespamätala z poníženia, ktoré jej spôsobil exmanžel neverou. Ona napriek ich dlhšie trvajúcim nezhodám, po tom, čo si vlani koncom júna obnovili po piatich rokoch svoj manželský sľub, dúfala, že ich rodina sa rozrastie o ďalšieho člena. Bábätko by dodalo ich vzťahu nový rozmer a manželstvu zmysel. Ondřej sa ale nečakane rozhodol vzťah ukončiť a koncom novembra ho už nachytali ako sa bozkáva s tanečnicou Zuzanou Pilnou.

Pre Táňu to musela byť riadna rana a zareagovala podaním žiadosti o rozvod. Ten sa zrealizoval v marci tohto roku. Medzitým vyšlo najavo, že Ondřej už má novú partnerku po svojom boku, moderátorku Danielu Písařovicovú (44). Taťána ho podozrieva, že si s ňou začal už vlani počas ich manželstva, ale zatajoval jej to, pričom klamal, že zachraňujú ich vzťah. "On je fakt dobrý herec," tvrdí Kuchařová, ktorá na ňom do poslednej chvíle nespoznala pretvárku. "Ja neviem, on vlastne podvádzal tak nejako každého s každým," mieni. Svoje manželstvo uzavreté v kostole chce anulovať a už poslala žiadosť do Vatikánu. 

Taťána Kuchařová sa stala v roku 2006 najkrajšou ženou planéty: 

Zmenila si aj priezvisko na Kuchařová a to po Ondrovi odstraňuje teraz konečne aj zo svojho instagramového účtu. "Áno, naozaj to nejde inak, ako si založiť úplne nový IG účet a od 1.1.2023 budem aktívna iba a len na @tatiana_kucharova! Starý účet prestane byť aktívny. Kto bude ďalej chcieť sledovať Tatianu, jedine na tomto novom účte pod staro-novým menom. Jedna kapitola sa definitívne uzatvára a celkom nová sa otvára," oznámila svojim sledovateľom a môže len dúfať, že sa jej tam nazbiera opäť takmer 300 tisíc sledovateľov."Bol to rok plodný pracovne. Po osobnej stránke dúfam, že ten ďalší bude vľúdnejší," uviedla s nádejou. Na narodeniny nechce pre seba žiadne darčeky, vyzvala všetkých svojich priateľov a priaznivcov, aby radšej prispeli na jej nadáciu Krása pomoci. Azda s novým profilom a odhodlaním odštartuje nový rok skutočne lepšie, ako ten končiaci.

Taťána urobí poslednú zmenu, ktorá ju spájala s exmanželom Ondřejom Brzobohatým:

Súvisiace články

Najčítanejšie