Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Žilková havarovala! Auto je totálne rozsekané, TAKTO je na tom herečka!
Zdielať na

Žilková havarovala! Auto je totálne rozsekané, TAKTO je na tom herečka!

Zdroj: instagram/VŽ

Zamilovaná Veronika Žilková (61) zrazu zmenila trochu pohľad na život, a dokáže sa povzniesť aj nad nepríjemnosti, ktoré ju postretnú. Môže za to nepríjemná nehoda, ktorá sa jej práve stala. Doplatila na sneh, ktorý sa zosypal na Prahu. Ako to už býva, nastane preto v meste obvykle hneď kalamita. Vie o tom svoje aj Veronika, ale dokáže sa na to pozrieť s nadhľadom.

​Adventné chvíle neprežíva práve najpríjemnejším spôsobom herečka Veronika Žilková. Na nejakú prípravu a vypekanie dobrôt na Vianoce nemá veľa času, lebo rieši opravu svojho auta. Najskôr sa na jej profile Instagramu požalovala, že sa pred Vianocami musí vysporiadať s veľmi nepríjemnou záležitosťou. O čo ide, ale najskôr zatajovala. Napokon nevydržala a vyšla s pravdou von. "Ja Vám to teda poviem: Ja som jednoducho včera rozsekala svoje auto. Jednoducho sneh, Praha. Našťastie som nažive a nikomu sa nič nestalo," vysvetľovala, aby fanúšikov hneď upokojila, že na rozdiel od auta, ona je v poriadku.

Veronika mala pritom k svoju autu veľmi blízky vzťah. Iste by ho čo najrýchlejšie rada videla opäť v poriadku. Bez auta sa táto veľmi pracovne vyťažená herečka cíti ako "bez nohy". Navyše má na starosti domácnosť a jej vyše deväťdesiatročnú mamu, dcéru Kordulu a aj vnúčatá od opäť tehotnej dcéry Agáty, ktorej rada vypomôže. Našťastie, býva od nej neďaleko a dôjde k nej aj peši."Tešila som sa na to, že budem mať voľno, a zatiaľ budem lietať po opravovniach," posťažovala sa Veronika jej sledovateľom na Instagrame. 

Fanúšikovia môžu Veroniku Žilkovú momentálne vidieť aj v novom českom filme s názvom Spolu: 

Radosť jej popritom všetkom ale robí aspoň jej nový partner, Josef Holomáč (62), bývalý člen rockovej skupiny Argema. Ktovie, či spolu budú tráviť Vianoce, zvykom býva, že sú všetci spolu, aj s Agátinou rodinou.

 Veronika je aktívna žena, zacvičí si aj pri prechádzke s milovanými psíkmi:

Súvisiace články

Najčítanejšie