Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Veľký zvrat v prípade Deppa a Heard! Amber zverejnila správu, ktorou mnohých šokovala!
Zdielať na

Veľký zvrat v prípade Deppa a Heard! Amber zverejnila správu, ktorou mnohých šokovala!

Archívna reportáž

Po tom, čo Amber Heard (36), exmanželka Johnnyho Deppa (59), prehrala začiatkom júna súd vo Virgínii, ešte v auguste oznámila, že sa odvolá. To sa aj stalo - 5. decembra, keď sa mala odvolať proti rozsudku v prípade urážky na cti. No zrazu je všetko inak, 19. decembra oznámila na Instagrame, že sa rozhodla všetko hodiť za hlavu.

Amber sa rozhodla dohodnúť na urovnaní sporu s exmanželom Johnnym Deppom po tom, ako jej vraj široko medializovaný súdny proces "zničil" život. Svoje rozhodnutie aj obšírne komentovala. Tvrdí, že v žiadnom prípade to ale nič nemení na jej podaní príbehu a jej presvedčení o pravde. Právny tím Deppa, ako aj on sám, sú s jej rozhodnutím spokojní.​

"Po dlhom zvažovaní som urobila veľmi ťažké rozhodnutie urovnať prípad ohovárania, ktorý proti mne viedol môj bývalý manžel vo Virgínii. Bránila som svoju pravdu a tým bol môj život, ako som ho poznala, zničený. Očierňovanie, ktorému som čelila na sociálnych sieťach, je zosilnenou verziou spôsobov, akými sú ženy opätovne viktimizované, keď sa prihlásia. Neurobila som žiadne priznanie. Nie je to akt ústupku. Neexistujú žiadne obmedzenia ani gesto, pokiaľ ide o môj hlas v budúcnosti," vysvetľovala svoje prekvapivé rozhodnutie herečka v príspevku na sociálnej sieti.

Súdne pojednávanie Heard vs Depp bolo vysielané naživo pred očami celého sveta, takto herečku "grilovala" právna zástupkyňa Johnnyho Deppa: 

Ďalej zdôraznila, aké bolo pre ňu bolestné, keď bola počas súdneho procesu "vystavená takému poníženiu, ktoré jednoducho nemôžem prežiť", ale musela sa s tým vyrovnať, pretože "čas je vzácny a ja chcem svoj čas stráviť produktívne a účelne". "Urovnaním tohto prípadu si tiež vyberám slobodu venovať svoj čas práci, ktorá mi pomohla uzdraviť sa po rozvode; práci, ktorá existuje vo sférach, v ktorých sa cítim videná, počúvaná a veriaca a v ktorých viem, že môžem dosiahnuť zmenu. Nenechám sa zastrašiť, odradiť tým, čo sa stalo, od toho, aby som hovorila pravdu. Nikto mi to nemôže vziať a nikto mi to nevezme. Môj hlas navždy zostane tým najcennejším, čo mám," ukončila svoje stanovisko vo vyhlásení a na záver ešte poďakovala svojmu právnemu tímu a všetkým, ktorí ju počas procesu podporovali. 

Amber Heard sa po dlhšej odmlke od verdiktu súdu vyjadrila na sociálnej sieti k drvivej prehre na súde s exmanželom Johnym Deppom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Právnička Camille Vasquez, ktorá zastupovala v rámci právnického tímu Johnnyho Deppa v súdnom spore s exmanželkou Amber Heard, sa k jej rozhodnutiu o dohode hneď vyjadrila vo vyhlásení, ktoré získal portál HollywoodLife"Sme radi, že môžeme formálne uzavrieť túto bolestivú kapitolu pre pána Deppa, ktorý počas celého tohto procesu jasne dával najavo, že jeho prioritou je vyniesť na svetlo pravdu. Vyplatenie 1 milióna dolárov, ktoré sa pán Depp zaviazal venovať charitatívnym organizáciám, posilňuje uznanie pani Heard, že právny systém uzavrel prísnu snahu o dosiahnutie spravodlivosti." Nie je ale známe, či Deppovi vyplatila Heard súdom určenú kompenzáciu vo výške 10 miliónov dolárov. Ona od neho mala dostať 2 milióny. 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie