Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tvrdí, že je hetero, no mení sa na ženu! Teraz si český Janko našiel frajerku, ktorá miluje jeho silikóny!
Zdielať na

Tvrdí, že je hetero, no mení sa na ženu! Teraz si český Janko našiel frajerku, ktorá miluje jeho silikóny!

Zdroj: Instagram/JS

Pre mladého muža Jana Šimšu (27) pochádzajúceho z Brna, sa otvorila cesta do sveta prostredníctvom jeho nezvyklého imidžu. Hoci je podľa jeho tvrdenia heterosexuál, zmenil sa na Barbie. Podrobil sa už mnohým plastickým zákrokom, vrátane implantácie pŕs. Kľúčom k úspechu je podľa neho robiť to, čo považujeme za správne, a nechať ostatných, nech si myslia, čo chcú. Nie každý by však mal odvahu na takú premenu, akú preto podstúpil on. Vyzerať ako Barbie bolo vždy jeho snom, ktorý dosiahol, ale o to zaujímavejšie je, že napriek tomu zaujal ďalšiu plastikovú krásku a zamilovali sa do seba.

​Nie je zrejme náhoda, že  Honza z Brna, známy ako Barbie, svoju lásku stretol práve na plastickej chirurgii, kde sa podroboval ďalšiemu zákroku."Som brutálne zamilovaný. Asi najviac v mojom živote," zveril sa Šimša pre eXtra.cz. "Zoznámili sme sa po plastickej operácii, ktorú som pred časom podstúpil. Zamiloval som sa hneď, ako som ju uvidel vo dverách. Ona bola prvá, koho som uvidel, keď som vtedy vošiel do miestnosti. Bola to láska na prvý pohľad. Zamiloval som sa za sekundu, aj ja som ju vraj okamžite zaujal," s nadšením opisoval jeho objav.

Stalo sa to iba pred dvomi mesiacmi, ale v tomto vzťahu vidí perspektívu aj do budúcnosti. "Je to také veľmi prirodzené. Ani jeden z nás si nemyslí, že je to rýchle. Ako to cítime, tak to je. Je to veľmi vážne. Snažíme sa vymyslieť, aby sme spolu začali bývať. Tak je to vážne," zveril sa so svojimi plánmi. Rozhodujúci moment pre jeho vzplanutie lásky bola vraj vizáž jeho novej partnerky. "Na prvý pohľad ma zaujala tým, ako vyzerá. Keby som ju predtým stretol na Instagrame, tak by som povedal, normálna blondínka. V reálnom živote som si myslel, že odpadnem. Keď sa usmiala, tak som odpadol. Je nádherná, hrozne pekná," s oduševnením sa o nej vyjadril.

Honzík tvrdí že nie je súčasťou LGBTI, je vraj heterosexuálny chlap s vášňou pre plastické operácie: 

Vraj ani jeho prsia nie sú pre ňu prekážkou."Páčia sa jej moje prsia. Ona sama je iná a patrí do našej skupiny ľudí, ktorí sú na tejto planéte v menšine a užívame si plastické operácie. Strašne si to užívame. Ideme až po väčších extrémoch. Nevadia nám odlišnosti. Jej na tom nezáleží, naopak sa jej páči, že človek vyzerá inak. To, že mám prsia, je veľké plus, pretože sa jej to páči. A podporuje ma v ďalších zákrokoch. A ja podporím ju v jej snoch," tvrdí zaľúbený Honzík. Jej identitu ale zatiaľ prezradiť nechce kvôli ich súkromiu. "Som hrozne hrdý na to, že môžem mať takéto dievča. Takú priateľku ako je ona. Plánujeme spoločnú budúcnosť. Chceme spolu bývať, aj keď sme spolu len krátko. Plánujeme spolu veľké veci," má jasno aj do budúcnosti. Nuž, ktovie, možno si spolu dvaja milovníci plastík založia aj rodinku...

Janko bol kedysi fešný chlapec, dnes je z neho živá bábika a do tridsiatky plánuje ďalšie extrémne operácie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Šimša (@bratzdoll___official)

Súvisiace články

Najčítanejšie