Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Patrasovej praskli nervy, podáva žiadosť o ROZVOD! Takáto je Slováčkova reakcia!
Zdielať na

Patrasovej praskli nervy, podáva žiadosť o ROZVOD! Takáto je Slováčkova reakcia!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováčka Dádu negatívne poznačil

Na manželove slová o tom, že ju treba zbaviť svojprávnosti, zareagovala Dagmar Patrasová (66) s veľkým rozhorčením. Takéto verejné poníženie považuje od neho za poslednú kvapku, pohár jej trpezlivosti už pretiekol a v hre je rozvod. Prať špinavú bielizieň z rodiny na verejnosti veľmi nehovorí o taktnosti Felixa Slováčka (79). Ubližuje tým nielen manželke, ale aj sebe a najmä deťom. Tie sa k rodičom už radšej nevyjadrujú vôbec.

​Ako sa dalo očakávať, Dagmar Patrasovej sa slová manžela o jej problémoch s alkoholom, ale najmä o tom, že ju treba zbaviť svojprávnosti, veľmi dotkli. Felix Slováček ale nemá problém podeliť sa verejne so svojimi obavami o jej život kvôli neúnosnému pitiu. Tým ale manželke nepomôže, naopak. "Muselo mu preskočiť. Podám žiadosť o rozvod. To je už cez čiaru. Som z toho zúfalá. Po 40 rokoch manželstva je takýto zákerný," rozhorčene zareagovala Patrasová na Slováčkove slová. "Pokiaľ proti svojej vôli nepodstúpi liečbu, tak zomrie," vyjadril sa Slováček pre Blesk a dodal, že si musí "na to zbavenie svojprávnosti asi zohnať nejakého právnika". Má vraj o ňu veľkú starosť.

Herečka je z manželových slov šokovaná. "Keby mu išlo o dobro, tak sa bude správať inak. Som zdravá," tvrdí pre eXtra, ale po záberoch z jej májovej nehody, keď sa potácala domov, ale aj z iných prípadov, keď bola aj pred kamerami zjavne pod vplyvom, jej asi málokto uverí. No ona to tvrdošijne odmieta.  "Nie je to pravda. Prečo to hovorí? On, ktorý pije prvú ligu, čo o ňom všetci vedia," uviedla svoj názor, ale tiež je fakt, že svoje pracovné povinnosti si Slováček plní vzorne. Ona ale zlyhala, keď aktuálne neprišla na svoje prvé vystúpenie po dlhej dobe, navyše bez vysvetlenia a ospravedlnenia. "Je to koniec jej kariéry! " myslí si rozčúlený Felix. 

Dádu zachytil neznámy človek na mobil ako sa potáca a má problém otvoriť si bránu do svojho domu:

Známeho hudobníka jej hrozby o rozvode nechávajú ľahostajným. "Tak nech si to podá," sucho konštatoval a zrejme vie svoje. Dagmar sa mu takto vyhrážala neraz aj v minulosti, keď žil v dlhoročnom vzťahu so svojou milenkou Gelemovou.  "Naposledy ma prehovoril a ja som ustúpila," vysvetľuje, prečo napokon svoje hrozby nezrealizovala. Problém bude asi aj v tom, že príde zároveň aj k deleniu ich spoločného majetku, čo môže byť zdĺhavý a nepríjemný proces. V ich seniorskom veku to nedáva zmysel, na druhej strane žiť v takom zlom vzťahu tiež nikomu neprospieva. No ak sa Slováčkovi podarí zbaviť ju svojprávnosti, všetko sa otočí v jeho prospech. "Asi mu ide o môj majetok. Už ma tie jeho útoky štvú. Nech sa pozrie na svoj život," hovorí Patrasová a nedá sa v jej slovách nevidieť azda aj kus pravdy. V každom prípade je smutné vidieť, ako skončila táto veľká láska.

Dáda už má dosť rečí jej manžela a vyhráža sa mu žiadosťou o rozvod:

Súvisiace články

Najčítanejšie