Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Patrasová reaguje na Slováčkove slová o odobraní svojprávnosti týmto drsným OBVINENÍM!
Zdielať na
Hudba

Patrasová reaguje na Slováčkove slová o odobraní svojprávnosti týmto drsným OBVINENÍM!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval mileneckým vzťahom

V manželskom vzťahu známych umelcov Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79) to už dávno nefunguje tak, ako by malo a mohlo. Ktovie prečo potrebuje známy hudobník neustále upozorňovať na starosti s manželkou a jej údajne neúnosný alkoholizmus. Možno by bolo naozaj lepšie, keby bol jej oporou a prestal s neustálym flirtovaním a neverou s oveľa mladšími ženami. Kedysi veľmi populárnej herečke a speváčke tým nielenže kazí renomé, ale nemá to dobrý vplyv ani na jej psychiku a osobný život. To bude zrejme aj hlavnou príčinou jej alkoholizmu, ktorý si však ona nepriznáva. No nielen dve nehody pod vplyvom alkoholu tomu nasvedčujú.

​Felix Slováček si aj vo svojom pokročilom veku život rád užíva. Akosi však ako ženáč pozabúda, že by sa to patrilo robiť trochu dôstojnejším spôsobom, ako sa neustále v spoločnosti predvádzať s podstatne mladšími ženami. Hovorí sa, že starého psa už novým kúskom nenaučíš, čoho je on príkladom. Už roky tým spôsobuje trápenie jeho manželke Dagmar Patrasovej. Pochopiteľne, ju to ponižuje, a azda aby aspoň trochu pozabudla, zrejme zvolila veľmi zlý spôsob riešenia frustrácie, ktorý aj tak nič nerieši. Alkoholom si navyše veľmi ubližuje, aj keď priznať si to nedokáže. Zdá sa, že nad ňou už aj deti urobili kríž, ale Felix sa tvári, akú ma o ňu starosť, hoci jeho činy tomu až tak nenasvedčujú. Ktovie, čo má za lubom, iste by bolo najlepšie, keby všetko verejne nekomentoval.

Aktuálne poriadne šokoval, keď začal riešiť svoje predstavy, ako manželku zbaviť svojprávnosti. Samozrejme, s tým "najlepším úmyslom", ako tvrdí. Keď Dagmar aktuálne neprišla na dohodnuté vystúpenie, mal opäť potrebu sa vyjadriť o tom verejne. "Je to koniec jej kariéry! Jediná možnosť, čo tu je, je zbaviť ju svojprávnosti, inak zomrie! Nikto, kto nemá doma takto chorého človeka, to nepochopí. Až sa to stane, tak všetci budú chodiť a nadávať mi, prečo som niečo neurobil. Je to ťažké," posťažoval sa pre Blesk"Toto malo byť jej prvé vystúpenie po veľmi dlhom čase. Pre mňa je ale strašne ťažké sa o tom vyjadrovať. Je to ľudské nešťastie. Bojím sa, že  že by sa jej mohlo niečo stať tak ako Hanke Krampolovej. Vážne mám z toho strach," tvrdil ustarostene.

Dáda a Felix v lepších časoch spolu aj tvorili, vypočujte si ich duet Ve tvé hře scházím já: 

Dagmar Patrasová sa k jeho slovám vyjadrila a ostro sa ohradila vážnym obvinením. "Asi mu ide o môj majetok. Už ma tie jeho útoky štvú. Nech sa pozrie na svoj život. Mne ten môj ničí neustálymi neverami. Nechápem, prečo má potrebu neustále hovoriť do tlače. Ja sa o ňom nebudem vyjadrovať," napísala do redakcie Extra.cz. Priznáva ale, že je bez práce. "A kto ju mal behom koronavírusu? Navyše mi robil manažéra, ako prišla Gelemová, tak prestal. Staral sa o ňu. Zariaďoval jej výstavy a predával obrazy priateľom," zdôvodňuje svoju situáciu. Azda by ale istá sebareflexia bola na mieste, lebo nie je v poriadku, že sa nedokáže postaviť problémom čelom a  (ne)rieši ich alkoholom. Ale v poriadku nie je ani to, čo o nej jej vlastný manžel verejne prehlasuje, a tak vytvára o nej veľmi zlú mienku, čo jej nepochybne tiež negatívne ovplyvňuje kariéru.   

Dáda sa voči manželovým tvrdeniam ohradila, dokonca si myslí, že Felixovi ide o jej majetok:

Súvisiace články

Najčítanejšie