Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
TOTO je neuveriteľný detail! Prekvapivé tajomstvo Hanychovej tehotenstva!
Zdielať na

TOTO je neuveriteľný detail! Prekvapivé tajomstvo Hanychovej tehotenstva!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dieťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Známa influencerka Agáta Hanychová (37) si popri svojich pracovných aktivitách a rodičovských povinnostiach našla čas aj na zamyslenie sa nad jej doterajšom živote. Na jar sa má stať matkou jej tretieho dieťaťa. Od narodenia jej syna Kryšpína ubehne na budúci rok dvanásť rokov a to je dostatočne dlhá doba na premenu z mladej a azda nie celkom zodpovednej rebelky na zrelú ženu, ktorá vie čo chce a odhodlane si za tým aj ide. Má partnera, Jaromíra Soukupa (53), ktorý jej pomáha v jej túžbe po kariére moderátorky vlastnej relácie a dokáže ju, aj ich očakávané dieťa, zabezpečiť po všetkých stránkach. Čo viac si už len môže želať.

Život si vedela Agáta vždy užívať naplno aj popri deťoch. Našťastie má obetavú mamu, ktorá jej keď môže, vždy pomôže. Sú si veľmi blízke, dá sa povedať, že až dôverníčky. Obe sú veriace, aj keď do kostola veľmi nechodia, k čomu ich viedol profesor Václav Žilka (†82), otec Veroniky Žilkovej a Agátin starý otec. Agáte dal do života vraj veľmi veľa. "Zodpovednosť, dochvíľnosť a istý druh hospodárnosti. Nič zbytočne nevyhadzujem, ani nenahrádzam funkčné veci novými a na plytvanie potravinami som dosť alergická," tvrdí jeho šetrná vnučka, ktorá aj počas jej tretieho tehotenstva nosí oblečenie, ktoré si odložila ešte z toho prvého.    

No azda si to v prvom momente ani neuvedomila, že v jej živote je určitý presne dodržaný cyklus. Od pôrodu k pôrodu totiž ubehne vždy presne šesť rokov. Má to jednu veľkú výhodu. "Predchádzajúce dieťa začne chodiť do školy a ja sa môžem venovať ďalšiemu bábätku. Tehotenstvo a pôrod sú pre mňa navyše taký prirodzený detox tela, akoby som sa tým tak nejako narodila aj ja," pochvaľuje si táto fajčiarka, ktorá si tak dáva aspoň na chvíľu pauzu. Na rozdiel od prvého aj druhého tehotenstva sa cíti teraz ale unavená, čo pripisuje vyššiemu veku na materstvo. Na druhej strane je teraz oveľa pokojnejšia. "V týchto dňoch, keď na ľudí dolieha hospodárska kríza a vojna, som dokonca tak trochu pokojná. Možno je to aj preto, že som veriaca a verím vo vyšší zmysel vecí," zamýšľa sa Hanychová nad sebou a svetom. Venuje sa aj charite, ale nerada sa tým chváli. 

Agáta v televízii svojho partnera Jaromíra Soukupa moderuje vlastnú show s názvom Holčičky: 

Sebakriticky ale priznáva: "Hovorím rýchlejšie, ako myslím, čo môže byť trochu zapríčinené mojou ADHD. Ak sa mi niečo nepáči, jednoducho to poviem nahlas a pokojne aj do médií. Často dosť silno vnímam, že ľudia skryte v duši súhlasia s mojimi výrokmi, ale irituje ich, že oni si jednoducho nedovolia povedať pravdu nahlas". Za rebelku sa už dávno nepovažuje, aj keď priznáva, že k životu potrebuje adrenalín. "Najšťastnejšia som, keď si s deťmi zalezieme do postele, vezmeme si tam sušienky a pozeráme filmy. Jednoducho len tak sme. Ale samozrejme ma poteší aj dobrá masáž alebo wakeboard, ktorému sa v sezóne venujem, ako len môžem," opísala chvíle, keď sa cíti najlepšie. 

Agáta sa so svojimi deťmi vybrala na prvú zimnú sánkovačku: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie