Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vémola po návrate z nemocnice! Troska, ktorá sotva dôjde na záchod!
Zdielať na

Vémola po návrate z nemocnice! Troska, ktorá sotva dôjde na záchod!

Archívna reportáž

Iba nedávno sa zápasník Karlos Vémola (37) vyhrážal svojmu súperovi Patrikovi Kinclovi (33), ako si ho podá na avizovanom zápase 30. decembra. Mala to byť veľká udalosť a ich fanúšikovia si už dlho vopred s nadšením kupovali vstupenky. Obom mali za zápas vyplatiť mimoriadne vysoké honoráre. Osud im to ale nedoprial, keď sa Vémolovi po tvrdých tréningoch s Makhmudom Muradovom (32) podlomilo zdravie natoľko, že musel urgentne podstúpiť nemocničnú liečbu. Malo mu ísť dokonca o život, ako sa sám vyjadril z nemocničného lôžka. Po dvoch týždňoch ho konečne z nemocnice prepustili na doliečenie domov.

​O svojom návrate do Vémolandu po dvoch týždňoch liečby v nemocnici informoval "Terminátor" svojich sledovateľov ešte z nemocničného lôžka. Za pár hodín bol už doma so svojou rodinou a z radostného zvítania s deťmi zdieľal aj fotografie. Vyzerá byť na nich veľmi pochudnutý, ale šťastný. Iste si uvedomuje, aké skvelé je byť doma s najbližšími, čo občas azda nie celkom vnímal, keď behal po rôznych akciách a žúroch obklopený ženami. Práve jeho spôsob života mu podľa jeho súpera Kincla neumožňoval dostatočne zregenerovať organizmus po ťažkých tréningoch a výsledok sa dostavil v podobe zápalu a hospitalizácie. Myslí si tiež, že je Karlos už za zenitom v jeho kariére zápasníka.

Sám Vémola zjavne potrebuje prehodnotiť svoj doterajší život."Dnes ma po dvoch týždňoch konečne pustia z nemocnice, takže sa, samozrejme, teším domov. Všetkým, ktorí mi posielali podporu, veľmi ďakujem. Ja sa teraz na pár týždňov vyparím zo sociálnych médií, pretože si potrebujem urovnať svoju hlavu. Je to predsa len veľký nápor na tú bedňu, keď ste jeden deň na vrchole svojej kariéry a na druhý týždeň je z vás pomaly troska, ktorá si sotva sama zajde na záchod," nahlas uvažoval vo videu z nemocnice, ktoré zdieľal so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Bola z neho cítiť veľká únava, keď všetkým jeho  priaznivcom ďakoval za podporu.

Karlos hovoril otvorene o svojich zdravotných problémoch priamo z nemocničného lôžka: 

Ešte pred niečo vyše týždňa bol na Vémolu, ktorého spovedali na nemocničnom lôžku z iSport.cz, veľmi biedny pohľad. Vyzeral priam úboho, ako ledva dýchal a hovoril, keď opisoval svoj zlý zdravotný stav, pričom naznačil, že mu šlo až o život. "Po týždni za mnou prišiel pán profesor Kolář, povedal, že v utorok tu so mnou zostal celý večer. Že deväť z desiatich ľudí by to nedalo... Že mám tuhý korienok a chcel som tu byť," posťažoval sa Vémola s tým, že niekoľko dní sa mohol pohybovať len na invalidnom vozíku. Nech si myslí o Terminátorovi kto chce, čo chce, je jasné, že svoj biedy stav len nehrá. Otázne je, či sa vôbec ešte niekedy postaví do ringu.

Karlos sa vrátil z nemocnice domov výrazne pochudnutý, ale šťastný v objatí svojich detí

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie