Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mala to byť úprimnosť, má to ale od nej ďaleko! TOTO je zásadný podfuk v dokumente o Sussexovcoch!
Zdielať na

Mala to byť úprimnosť, má to ale od nej ďaleko! TOTO je zásadný podfuk v dokumente o Sussexovcoch!

Harry. a Meghan ešte v časoch rodinnej idylky

Ako sa dalo čakať, dokumentárny seriál s jednoduchým názvom Harry & Meghan, ktorého prvé tri časti sa odvysielali minulý týždeň, vyvolal veľkú vlnu reakcií. Objavili sa okamžite komentáre, čo všetko nie je pravdivé vo výpovediach a na záberoch manželského páru Sussexovcov. A našlo sa toho dosť. Dokonca ani priestory, kde táto dvojica rozprávala o ich príbehu lásky a spoločného života na britskom kráľovskom dvore ako aj v kalifornskom Montecite, neboli vraj v skutočnosti nakrúcané v ich dome.

​Príbeh dvoch rebelov, ktorí utiekli pred tromi rokmi z britského kráľovského dvora, pritiahol milióny ľudí na celom svete k obrazovkám. Sľuboval mimoriadnu exkluzivitu a šokujúce vyjadrenia o britských monarchoch, ako aj nazretie do luxusného života a priestorov, v ktorých sa párik vojvodov obvykle pohybuje. Z obyčajného dievčatka menom Meghan Markle, pochádzajúcemu  z pomerne skromných pomerov, sa vykľula ambiciózna oslnivá kráska, ktorá dokázala zaujať britského princa. Vydajom sa dostala do rozprávkového sveta najvýznamnejšej monarchie sveta. Ako je už známe, radšej odtiaľ napokon aj s Harrym utiekli. No na to, že tvrdili, že si tým chceli chrániť aj svoje súkromie, z neho ukazujú odvtedy azda až príliš.

​Ale v dokumente si predsa len niečo z ich súkromia uchránili - hlavný rozhovor sa nenakrúcal v ich dome. Podľa Mail on Sunday im na to poslúžil jeden od vedľa, sídlo s názvom 888 Lilac Lane, ktoré je ale menšie ako to ich, no predsa je teraz v predaji za vyššiu cenu ako kúpili to svoje v roku 2020. Hoci je vybavenie domu luxusné, nie je to predsa len ich autentické bývanie, ktoré môže o nich všeličo vypovedať.

Spomínaný dom má 13 599 štvorcových metrov, 6 spální a má všetko, čo sa dá vyžadovať od komfortného domu pre milionárov. Je tam bazén, wellness, súkromná posilňovňa a podobne. Predáva sa za 33 miliónov dolárov, zatiaľ čo ten ich kúpili Sussexovci za zhruba 15 miliónov dolárov. Povráva sa, že ho chcú predať, lebo majú zálusk na iný, ale teraz by za neho pýtali hádam aj vyše dvojnásobok.

​Obývacia izba, v ktorej princ Harry a Meghan Markle nakrúcali dokumentárny film o nich, sa pýši elegantným interiérom s luxusnými pohovkami a je z nej krásny výhľad na oceán. Hoci sa Sussexovci rozhodli, nenakrúcať vo vnútri svojho domu, divákom ponúkli vzácny pohľad do vnútra ich vlastnej nehnuteľnosti vďaka súkromným fotografiám a videám, ktoré zdieľali v prvých troch epizódach. Napokon, dalo sa ho vidieť rôzne na mnohých fotografiách a videách aj predtým, ako v tomto dokumente. Vo svojej pracovni nakrúcala vlani Meghan aj vtipné video s posolstvom k jej štyridsiatke. Azda aj preto teraz divákov veľmi nahnevalo, že o úprimnosti skutočne vo viacerých bodoch už nemôže byť reč.

Najčítanejšie