Skoro jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Známy český moderátor manželke oznámil, že je GAY! Jej reakcia je neuveriteľná!
Zdielať na

Známy český moderátor manželke oznámil, že je GAY! Jej reakcia je neuveriteľná!

Zdroj: Instagram/DG

Niet pochýb, že známy moderátor a herec Dalibor Gondík (52) vie poriadne vtipkovať, a to aj na svoje konto. Potvrdil to aj nedávno v talk show 7 pádů Honzy Dědka, keď na tohto moderátora vyblafol vetu, že je gay a pustil sa do vysvetľovania. Ten sa zmohol len na poznámku, že "coming out môže prísť kedykoľvek“. Gondík je pritom už roky ženatý a s jeho manželkou Markétou majú syna Theodora (22).

​Sympatický zabávač, ktorý sa preslávil už v deväťdesiatych rokoch účinkovaním v mnohých televíznych galaprogramoch so svojou sestrou Adelou Gondíkovou, nestráca typický humor ani po takmer tridsiatich rokoch. Už toľko nemoderuje, ale so sestrou ešte stále nakrúca rôzne hobby relácie, kde pritom obom nechýba humor. Jeho sestra je pre neho veľmi dôležitou osobou, s ktorou vraj každodenne dlho telefonuje a vedia o sebe snáď všetko. Zrejme sa toľko nezveruje ani svojej manželke, a tak mu mohol vyjsť jeden hustý žartík. 

Moderátorovi začal rozprávať, ako prišiel raz v noci domov v rozjarenom stave po tom, čo sa ho vraj pokúšal zbaliť istý chlap a manželke do tmy v spálni zahlásil: "Markéta, ja som asi teplý". Bol však prekvapený, keď sa odtiaľ ozvalo suché konštatovanie: "Ja viem". 

Dalibor so svojou sestrou kedysi vystupovali ako duo Gondíci s vtipnými skečmi: 

Hoci sám má v orientácii jasno, od mladosti vraj priťahoval mužov. "Mám to asi napísané na čele," poznamenal vyrovnane. "No, takto to je, ale ja za to vážne nemôžem. Muži mi už od puberty vysvetľujú, že len muž môže vedieť, čo muž potrebuje. Že žena to predsa vedieť nemôže," opísal svoje zážitky s uchádzačmi o jeho priazeň. Zdá sa ale, že napriek jeho žartíku, nemajú páni šancu a Dalibor ostáva naďalej po boku svojej manželky.

Dalibor Gondík má rád humor, ale aj ženy a motorky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dalibor Gondík (@daliborgondik)

Súvisiace články

Najčítanejšie