Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Čo je to s Agátou?! Váži menej ako pred otehotnením, priznala aj dôvod!
Zdielať na

Čo je to s Agátou?! Váži menej ako pred otehotnením, priznala aj dôvod!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dieťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Vo svojich pracovných a spoločenských aktivitách pokračuje Agáta Hanychová (37) naplno, aj keď je už v piatom mesiaci tehotenstva. Už pred dvomi mesiacmi mala vážne problémy, keď začala krvácať a museli jej dávať v nemocnici infúzie. Ktovie, prečo sa takto zahráva s osudom, ale zjavne nedokáže poľaviť v aktivitách. Dokonca namiesto toho, aby primerane priberala, napriek rastúcemu plodu v brušku schudla.

​Skutočne nie je obvyklé, aby žena v piatom mesiaci tehotenstva nemala ešte ani gram váhy navyše. Hanychová však nevidí až taký problém v tom, že v piatom mesiaci váži dokonca o kilo menej, ako bola jej váha pred otehotnením. Prekáža jej skôr veľká únava, akú vraj nikdy predtým nepociťovala, a to ani počas jej dvoch predchádzajúcich tehotenstiev. "Ja, ktorá si myslím, že vydržím všetko, už nemôžem. Som neskutočne unavená. Keď nemám deti a nepracujem, idem si ľahnúť a spať," posťažovala sa pre Super.cz tehotná Agáta.  

Predchádzajúce tehotenstvá prežívala inak, je však pravda, že už od začiatku tretieho tehotenstva intenzívne pripravovala s partnerom Jaromírom Soukupom (53) novú reláciu, od ktorej si tento majiteľ televízie veľa sľuboval. Možno sa vysielala až zbytočne často, keď z nej chceli mať v podstate každodennú šou. Po zhruba mesiaci projekt Agáta Jaromíra Soukupa ukončili. Ale ambiciózna dcéra herečky Veroniky Žilkovej sa pustila do novej relácie s názvom podľa toho, ako oslovuje svoje fanúšičky - Holčičky. 

Agáta nezaháľa ani počas tehotenstva a maká na pľaci svojej šou Holčičky: 

Pochopiteľne, pracovné nasadenie tým pádom nepoľavilo a Agáta skutočne vkuse pracuje. To ešte pri žiadnom tehotenstve nezažila. "Je to iné. Počas každého tehotenstva som pribrala tridsať kíl. Teraz, pri treťom tehotenstve, som schudla. Schudla som kilo. Nemám čas na jedenie. Jednoducho už nič nestíham," priznala príčinu, prečo ide jej váha nadol. To by ale nebola Agáta, aby sa len tak vzdala svojej príležitosti byť televíznou moderátorkou vlastného programu. Na svojom výzore a prezentácii si veľmi potrpí, je veľkou kritičkou žien, ktoré nespĺňajú jej estetické kritériá, najmä ich kilá naviac. 

Kým iné ženy v tehotenstve priberajú, Agáta chudne: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta je je však so svojou štíhlosťou v piatom mesiaci tehotenstva spokojná, snáď aj jej bábätko nemá problem. "Mám zatiaľ aj pekelne pekné nohy. Pri oboch deťoch som trpela opuchmi, pretože som rodila v auguste a septembri. Teraz používam chladivé kryoobväzy, po ktorých mi nohy spľasnú. A tiež moje dievčatko sa má narodiť v apríli, tie najhoršie mesiace budú v zime. Takže sa tak nebojím opuchov" pochválila sa tak trochu márnivá influencerka. Najpodstatnejšie ale v každom prípade je to, aby prosperovalo tehotenstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie