Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jeden deň boj o život, druhý veselá zábava s levmi?! Vémola poriadne nahneval fanúšikov!
Zdielať na

Jeden deň boj o život, druhý veselá zábava s levmi?! Vémola poriadne nahneval fanúšikov!

Archívne video

Zdá sa, že si zápasník MMA Karlos Vémola (37) po tom, čo sa kvôli svojmu vážnemu zdravotnému stavu rozhodol odstúpiť z očakávaného zápasu s Patrikom Kinclom (33), vyrobil mnohých neprajníkov. Niežeby nerešpektovali jeho dôvody, ale pochybujú, či je to s ním naozaj tak vážne, ako sa pred týždňom vyjadril z nemocničnej postele. K pochybnostiam ich podnietilo okrem iného aj Vémolovo zdieľanie videa na Instagrame, kde sa hrá s jeho levicou. Tou zvieracou.

​​Hneď po tom, ako sa objavilo video s Karlosom v jeho Vémolande, kde chová rôzne exotické zvieratá vrátane jeho obľúbenej levice Elsy, nastal medzi jeho sledovateľmi rozruch. Mnohí nadobudli dojem, že ide o aktuálne zábery po Vémolovom návrate z nemocnice domov. "Trápna komédia, robíte z Kincla de*ila," pustil sa do neho jeden z nich. Sám Kincl vyjadril ešte predtým isté pochybnosti, keď povedal, že mu Karlos spomínal už pred časom, že zápas odložia na marec, akoby už vtedy vedel, že s ním nie je všetko v poriadku a avizovaný zápas 30. decembra sa konať nebude.

​Na Vémolu, ktorého spovedali na nemocničnom lôžku pred týždňom z iSport.cz, bol veľmi biedny pohľad. Vyzeral priam úboho ako ledva dýchal a hovoril, keď opisoval svoj zlý zdravotný stav, pričom naznačil, že mu šlo až o život. "Po týždni za mnou prišiel pán profesor Kolář, povedal, že v utorok tu so mnou zostal celý večer. Že to deväť z desiatich ľudí by to nedalo... Že mám tuhý korienok a chcel som tu byť," posťažoval sa Vémola s tým,  že niekoľko dní sa mohol pohybovať len na invalidnom vozíku. "Celé to bola zo strany Vémolu jedna veľká a trápna komédia," mieni jeden jeho fanúšik podobne ako aj ďalší.

Karlos má záľubu v nebezpečných šelmách, tie sa stali už súčasťou jeho rodiny:

Podaktorí ľutujú Patrika Kincla, ktorý sa poctivo pripravoval na dôležitý zápas s Karlosom a teraz vidí, ako sa "vážne zranený" doma zabáva s jeho zvieratami. Na to sa Vémola ale ohradil. "Keď si dám tieto krásne chvíle na Instagram, neznamená to, že niekde veselo kŕmim zvieratá, ale to, že mi chýbajú a teším sa na to, až s nimi budem späť doma," uviedol všetko na správnu mieru vo videu z nemocnice zranený zápasník. Zábery boli teda ešte z minulosti, hoci musel čakať, že tým spôsobí rozruch. "Pozdravy ešte z motolskej nemocnice. Ak sa nič nezmení, pustia ma v stredu domov," odkázal všetkým jeho sledovateľom z instagramového profilu Fightlive.cz

Karlosa počas hospotalizácie rozveseľovala jeho rodinka, doma mu robia radosť aj jeho divoké zvery: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie