Jasno
11°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Slováček šokuje o Patrasovej: Treba ju zbaviť svojprávnosti, inak UMRIE!
Zdielať na

Slováček šokuje o Patrasovej: Treba ju zbaviť svojprávnosti, inak UMRIE!

Archívna reportáž

Najväčšiu krízu v Patrasovej živote spôsobila 7 rokov trvajúca nevera jej manžela

Medzi manželmi Dagmar Patrasovou (66) a Felixom Slováčkom (79) to ani po roku od ich návratu k sebe, po jeho 7 rokov trvajúcej nevere, neklape. Legendárny saxafonista si užíva život v spoločnosti, ostošesť flirtuje s mladými ženami a herečku, ktorá bola roky miláčikom detí, ale aj idolom mužov, necháva doma. Údajne je hlavný problém v jej alkoholizme. Tvrdí, že je to s ňou také zlé, že ak nepodstúpi liečbu, zomrie.

​Je tomu práve rok, čo sa po dlhoročnom vzťahu s o polovicu mladšou milenkou vrátil hudobník Felix Slováček (79) k manželke Dagmar Patrasovej (66). Ako sa ukázalo, po rokoch vzájomného odcudzenia nedokázal ani jeden z nich nájsť k sebe cestu tak, aby boli spolu opäť šťastní. Vyzerá, že vekom takmer osemdesiatnik, hľadá elixír mladosti a rád sa preto zdržiava na rôznych verejných akciách v spoločnosti podstatne mladších žien, čo sa Dáde vôbec nepáči. Ona si to potom kompenzuje podľa všetkého v pohárikoch, čo má, pochopiteľne, negatívne následky. Felix na to veľmi rád upozorňuje, dokonca ju chce zbaviť svojprávnosti, na sebe akosi chyby nevidí.

Žiaľ, aj jej nedávna údajne neodôvodnená neúčasť na programepre deti, kde mala účinkovať spolu s manželom, nasvedčuje tomu, že s Dagmar naozaj niečo nie je v poriadku. "Jediná možnosť, čo tu je, je zbaviť ju spôsobilosti na právne úkony, inak zomrie! To nepochopí nikto, kto nemá doma takto chorého človeka. Ak sa to stane, tak všetci budú chodiť a nadávať mi, prečo som niečo neurobil. Je to ťažké," dramaticky opísal hudobník situáciu pre Blesk. Žiaľ, s Dádou to nevyzerá naozaj dobre. Po manželovom boku sa už v spoločnosti neukazuje, zrejme si to ani on sám nepraje. Ale to, že nepríde ani na dohodnuté vystúpenie pre deti v detskom domove, vyvoláva veľký otázník.

Dáda bola neraz prichytená v dobrej nálade na spoločenských akciách, aelix tvrdí, že realita je oveľa horšia:

"Bohužiaľ, moja manželka je už každý deň indisponovaná. Prechladnutá ale nie je," naznačil jasne Slováček dôvod, prečo manželka neprišla. "Všetci vedia, prečo neprišla. Je mi z toho veľmi zle, vôbec neviem, čo mám robiť, aby som jej zachránil život," dodal strápene, ako by bol sám neviniatkom. Sama Patrasová sa zatiaľ k tomu, čo sa udialo, jasne nevyjadrila. Isté je, že minimálne jej kariéra tým, že neprišla na svoje prvé vystúpenie po rokoch, vyzerá byť vážne ohrozená. Slováček sa obáva, aby neskončila ako Hana Krampolová či Iveta Bartošová...

​Dáda pôsobí na sociálnych sieťach veľmi spokojne a sviežo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie