Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Wednesday Adamsová ohúrila svet, no po TOMTO priznaní to herečka poriadne schytala!
Zdielať na

Wednesday Adamsová ohúrila svet, no po TOMTO priznaní to herečka poriadne schytala!

Zdroj: SITA

Pre mladučkú herečku Jennu Ortegu (20) znamenala príležitosť účinkovať v seriáli Wednesday naozaj veľa. Zo dňa na deň sa stala známou na celom svete, a tak odštartovala skutočne hviezdnu kariéru. Musí si ale dávať väčší pozor na to, čo hovorí, lebo keď sa nedávno v jednom rozhovore priznala, že počas nakrúcania jednej epizódy mala covid, vyvolalo to u nemalej časti jej sledovateľov hnev. Nielen na ňu, ale aj štáb a produkciu sa začali sypať rôzne sťažnosti a vyhrážky za takú nezodpovednosť.

​Po tom, čo prebehlo zopár vĺn covidu, sa našťastie jeho sila tento rok už výrazne oslabila, a tak sa život začal vracať pomaly do normálu. Rozbehlo sa aj nakrúcanie dočasne zastavených filmových projektov, aby dobehli všetky tie zameškané týždne a mesiace, keď boli lockdowny a prísne kontroly stavu zdravia účinkujúcich. V deň, keď Ortega nakrúcala do Addamsovcov špeciálny tanec, ktorý je dnes už absolútny trhák, sa už ráno po prebudení necítila celkom v poriadku. "Zobudila som sa a bolo to zvláštne, nikdy mi nebýva je zle, a keď mi je zle, tak nie veľmi, no mala som bolesti tela," zverila sa v rozhovore pre NME mladá herečka. "Mala som pocit, akoby ma zrazilo auto a akoby sa mi v krku uvoľnil malý škriatok a škriabal mi steny pažeráka," dodala.        

Keď prišla na pľac, medzi jednotlivými zábermi musela užiť aj lieky, pokým čakala na výsledok testu na covid-19. "Požiadala som o opakovanie, ale nemali sme čas. Myslím si, že som to pravdepodobne mohla urobiť o niečo lepšie," priznala sa Ortega sebakriticky, no iste by milóny sledovateľov seriálu, nadšení z jej zvláštnej choreografie, nesúhlasili. Kým za tanec ju zbožňujú, za priznanie o covide si mnohých pohnevala. "Bolo to nebezpečné, neetické a extrémne sebecké, a to tak z jej strany, ako aj zo strany režiséra a producentov," rozhorčoval sa jeden z nich a podobne reagovali aj ďalší. "Toto si zaslúži kritiku, ale na vine je produkčný tím/management. Je ich povinnosťou zabezpečiť bezpečnosť pracovného priestoru. Je jasné, že to pokazili a budú si musieť získať dôveru pracovníkov na pľaci späť," mienil iný kritik.  

Jennina tanečná scéna sa už krátko po premiére seriálu Wednesday stala kultovou: 

Hnevu sa nevyhol ani režisér Tim Burton a streamovacia spoločnosť Netflix najmä za to, že herečka mohla nakaziť ďalších hercov alebo členov štábu. Okamžite na to sa ohradila produkčná spoločnosť MGM, ktorá stojí za seriálom. "Dodržiavali sa prísne protokoly na covid a po potvrdení pozitívneho testu produkcia Jennu z nakrúcania stiahla," uviedli pre magazín NME. Napriek tomu, že bola Ortega indisponovaná, jej tanečné kreácie, ktoré si mala vymyslieť vraj sama, sa stali absolútne kultové, považovaná za to najlepšie zo seriálu. Nemá teda dôvod nič ľutovať, tobôž, keď je už zdravá a nie je známe, že by mal niekto iný z tých, čo boli s ňou na pľaci, s covidom nejaký problém.  

Jenna po boku slávnych hereckých kolegýň Catherine Zeta-Jones či Christiny Ricci:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Ortega (@jennaortega)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie